Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 9/4


Spela!
Datum: Söndag 2023-04-09 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 14. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

En otroligt fin söndag är vad vi har framför oss här när 13 rätt ska landas in, Liverpool – Arsenal drar igång det hela som match nummer 1 och sen är det fotbollsfest för hela slanten. Fina möjligheter på kupongen där vi tänker att Real Betis är en favorit i fara, vi går även emot ett fortsatt sorgligt Valencia och Häcken känns som en stabil favorit när Hammarby kommer på besök. Monaco vinner! Schalke kan plocka en pinne. Det och mycket mer här inför Europatipset söndag! Haka!

1. Liverpool – Arsenal, X2

Utgångstecknet givet i match nummer 1 då Arsenal fortsätter att övertyga, vinner match efter match och Liverpool gör precis det motsatta – såg dessutom ut som att Liverpool lite satte punkt för säsongen 22/23 i samband med Man Citys 3-1-mål.

2. Leeds – Crystal Palace, 1X

Tät tillställning så här på förhand där 1X ändå känns bra i slutändan, Leeds har vunnit två av sina tre senaste matcher och gjort sju mål. Vi följer svenska folket och räknar med hemmapoäng här i match nummer 2.

3. Almeria – Valencia, 1X

Valencia favorit här inför söndagen vilket överraskar, vi fäller bortalaget och väljer 1X framför någonting annat. Almeria är både bättre och lirar hemma, här är de otroligt starka dessutom – bara sex lag i La Liga har plockat fler poäng.

4. Rayo Vallecano – Atletico Madrid, 2

Atletico Madrid håller här, de är Europas formstarkaste lag sett till resultaten från i mitten på januari månad och jagar sin femte raka vinst i La Liga. Noterats för två baklängesmål på de sju senaste matcherna och gjort 14 mål. Stabila som in i… Tvåa!

5. Real Betis – Cadiz, 1X

Real Betis väntas hamna på runt 80-90% inför spelstopp vilket gör det mittersta tecknet till en obligatoriskt lösning, Canales är avstängd och Fekir out resten av säsongen – Cadiz kan stå emot. 1-1 eller 2-1.

6. BK Häcken – Hammarby, 1

Häcken är det bättre laget här och vi nöjer oss med spiken, ett bra alternativ i och med hur bra de faktiskt sett ut. Dessutom lirar de på Bravida. 2-1!

7. Kalmar – IFK Göteborg, 1X

Det är svårt att hitta anledningar till att titta till höger framför vänster här, IFK är direkt sorgliga och annorlunda ser ändå läget ut hos hemmalaget Kalmar. Bra insats mot MFF här närmst och årets första poäng ramlar därför in här. 1X.

8. Sirius – Djurgården, 2

DIF var numret större än BP i premiären och vi förväntar oss att de är det även här, Sirius kan vara kluriga i Uppsala men över 90 vinner ska de inte räcka till. Vi backar favoriten. Känns mycket bra!

9. Lorient – Marseille, X2

Krysset intressant här när Marseille streckas högt, de spelade oavgjort här närmst (Montpellier) men även mot Strasbourg inför uppehållet. Båda resultaten på hemmaplan dessutom, vilket säger något. Marseille spelar ofta jämnt.

10. Nantes – Monaco, 2

Fofana och Embolo out men det här löser Monaco ändå, man har Wissam Ben Yedder längst upp i banan och han har redan noterats för 17 mål. Vi testar spiken här när Monaco jagar Champions League-spel nästa säsong. Bra favorit.

11. Hoffenheim – Schalke 04, 1X

Vi gillar krysset här i match nummer 11 då Hoffenheim väntas landa på närmre 80% här hemma mot Schalke, goda möjligheter alltså och vi vet ju att Schalke börjat hitta rätt dessutom. Hoffenheim? Hittas bara 4 poäng ovanför Schalke i tabellen. Mycket svag säsong för deras del med. Ta med krysset!

12. Borussia M'gladbach – Wolfsburg, 1X

Jämn tillställning här på Borussia Park och vi tänker därför att hemmaplansfördelen får fälla avgörandet, favoriten backas upp men krysset också obligatoriskt här. 1X känns ändå okej.

13. Panathinaikos – Olympiakos, 1X2

Tabellettan vs tabelltrean här i Grekland där vi helt enkelt skippar huvudvärken och plockar med alla tecken, vidöppen fight när Olympiakos MÅSTE gå för tre poäng. Det öppnar upp för alla utfall på Apostolos Nikolaidis.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se