Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Aston Villa - Nottingham


Spela!
Datum: Lördag 2023-04-08 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 + under 3.5 mål
Odds: 2.25
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Otroliga Unai Emery! Vi fick se ett rent ut sagt vilset Aston Villa under hösten där Gerrard inte alls fick saker och ting att stämma, han hade en minst sagt fin trupp att jobba med och alla var inne på hur stor potentialen faktiskt var, men efter ett par månader på posten så togs inga direkta kliv mot någon positiv riktning utan man stod tydligt och trampa vatten. Emery har däremot tydligt visat vad det här spelarmaterialet är kapabla till och det är till och med bättre än vad hade hade trott hela tiden.

Aston Villa är Premier League formstarkaste lag sett till de sex senaste omgångarna, fem vinster och ett oavgjort resultat lyder facit och visst kan man argumentera för att motståndet varit någorlunda så generöst men Leicester borta, Chelsea borta, West Ham borta och Everton borta är fyra minst sagt kluriga fighter men här har Villa sett till att plocka 10 poäng, vilket imponerar stort. 2-0 borta mot Chelsea sticker såklart ut och bekräftar ett och annat, det är dessutom inga resultat man bara fått med sig utan insatserna har varit riktigt fina. Ramverket finns där och är starkt, organisationen är intakt och uppgifterna även de tydliga vilket har fått spelarna att lira sin bästa fotboll. Det är imponerande att Emery lyckats sätt allt det där på så kort tid.

Vi tänker därför också att Aston Villa bör ha en god chans här hemma mot Nottingham Forest, stor morot här för hemmalaget som numer bara har två poäng upp till Brighton och sjätteplatsen och sex poäng upp till Tottenham. Så högt upp hittar vi alltså de här inför det här mötet och riktigt samma sak kan vi som bekant inte säga om motståndet, Nottingham har det riktigt jobbigt just nu.

Matty Cash är fortfarande skadad och missar med all säkerhet den här fighten, även Coutinho, Kamara och Steer är out på grund av skada. Bra skadeläge får vi konstatera och Emery kan fortsatt ställa fram samma lag som sett till att vinna alla dessa senaste fighter. Positivt såklart och det talar direkt för att hemmalaget vinner igen på lördag.

Nottingham Forest kommer med all säkerhet till spel utan Wood, Boly, Henderson, Biancone och Richards. Då har vi samtidigt flera frågetecken inför lördagen, Aurier, Dennis, Lingard, McKenna och Yates är alla osäkra till spel vilket innebär att Nottingham fortsätter att ha runt 8-10 man out på grund av skada. Nu har de som bekant en stor trupp men visst lider man av det här ändå.

Ett sargat och ett formsvagt Nottingham är vad vi har framför oss här alltså, ett gäng som inte vunnit någon av sina åtta senaste matcher i Premier League och som fortsätter att dala i tabellen. De står på lika många poäng som Bournemouth på en 18:e plats och kommer med all definitivt att få kämpa för sin överlevnad under slutomgångarna, de vinner inte ens hemma längre och på bortaplan vet vi hur deras statistik lyder. Nottingham är seriens svagaste bortalag med 10 förluster av 14 möjliga. 5 mål framåt har det samtidigt bara blivit.

Med det sagt så tycker vi det finns alla anledningar att tro att Aston Villa fortsätter vinna, 1-0 eller 2-0 säger vi och klickar in Aston Villa + under 3.5 mål här till mycket fina 2.25 gånger degen. Nottingham gör inga mål och vi har svårt att se att hemmalaget ska hänga fyra kassar. Bra värde!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se