Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wolves - Chelsea


Spela!
Datum: Lördag 2023-04-08 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2
Odds: 1.98
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Frank Lampard är tillbaka i Chelsea och är detta som en kortsiktig lösning fram till sommaren där sedan någon annan förväntas ta över jobbet inför säsongen 23/24, en okej lösning får vi ändå konstatera även fastän Potter out är ett stort misslyckande såklart. Vi tänker att det här kan ge Chelsea kraft till att åtminstone avsluta säsongen bra, något CL lär det inte bli men visst bör man kunna jobba ikapp lite avstånd i alla fall.

För Chelsea har ett minst sagt otroligt lag och det kommer vi inte från, får Lampard därför bara några saker på plats här framöver så bör man åtminstone kunna kliva om ett par lag i tabellen och vägen upp till ett exempelvis Liverpool är trots allt inte sådär jättestort. Chelsea har fem poäng upp till Aston Villa och sjundeplatsen trots allt, ytterligare två till Brighton och sjätteplatsen och därför finns det ändå saker och ting att spela för under avslutningen.

Wolves har dock även de en del att spela för och mer exakt om sin överlevnad i Premier League, det är otroligt jämnt där nere och trotsa att Wolves faktiskt infinner sig på en 14:e plats i tabellen har de alltså blott ett poäng ner till Bournemouth på en 18:e plats. Det sammanfattar situationen väldigt väl, det är många lag inblandade och vi kommer få se en jäkla strid här de närmsta nio omgångarna. Varje poäng lär bli avgörande och Wolves intar därför även lördagens fight med stor desperation i jakten på poäng. Det är dock svårt att blunda för deras svaga form här på slutet, de mår inte alls bra och kliver in här med blott en vinst på de sju senaste omgånganra och då har de bara plockat ett poäng på de tre senaste matcherna. Storförlust mot Leeds och bara ett kryss mot Nottingham. Det är inte alls betryggande, Nottingham har varit riktigt svaga här på slutet trots allt och det säger en del om status på Wolves. Får det kämpigt här igen.

Chelsea kommer till spel utan Broja, Azpilicueta, Silva och Aubameyang på lördag vilket innebär att skadeläget är otroligt positivt numer, jämför vi det här med tidigare period så är det bara att konstatera att Chelsea mår riktigt bra rent truppmässigt och att Kante stod för en fin 70-minutare mot Liverpool här närmst talar direkt för att vi kommer att få se ett bättre Chelsea här framöver. Så viktig är den mannen och han är även en påminnelse om vad Chelsea har varit förr på något sätt. Dessutom har han ett unikt lugn vilket vi tycker bara gör det här mittfältet ännu bättre, det är något Chelsea saknat.

För Wolves del är Neves och Jonny båda out på grund av avstängning vilket såklart är tunga avbräck, Kalajdzic och Chiquinho är fortsatt skadade och Traore ser ut att missa det här mötet på grund av samma anledning. 25% chans att han lirar enligt rapporter från England. Hee-Chan Hwang ser dock ut att vara tillbaka vilket är positivt, men överlag alltså inte helt optimala förutsättningar för Wolves här.

Vi tänker därför att Chelsea till 1.98 gånger insatsen är ett bra spel härifrån, en ny röst i omklädningsrummet tenderar att få fart på saker och ting och Lampard kan ändå visa sig vara exakt det Chelsea behöver här. Att man någonstans påminns om vad Chelsea är, alla är väl medvetna om situationen och vi räknar med att man inser allvaret, att man tänder till och ser till att avsluta säsongen bra. Vi säger 1-0 Chelsea.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se