Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lens - Strasbourg


Spela!
Datum: Fredag 2023-04-07 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Spel: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Lens kliver in här i fredagens möte med bästa möjliga förutsättningar då skadeläget fortsatt ser otroligt bra ut och formen likaså. Det här Lens fortsätter med andra ord att imponera och de som följt Ligue 1 närmre den här säsongen är väl medvetna om att det är just dem och Marseille som utmanar PSG om förstaplatsen, sex poäng skiljer de båda lagen åt från PSG och då har vi ändå 9 omgångar kvar att spela för, PSG ser en aning mätta ut och Lens kliver därför också in med största tron om att det hela är möjligt. Den energin har vi fått se här under de senaste veckorna åtminstone.

Tre raka vinster lyder facit för Lens inför fredagens möte, 4-0-vinst över Clermont, stabila 3-0 mot Angers och här närmst en tung, tung bortaseger i Rennes med 1-0. En otroligt imponerande insats av Lens i det mötet i och med Rennes otroligt fina hemmafacit, de hade inför det mötet vunnit 11 av 14 hemmamatcher.

Därför har vi också alla anledningar att tro att Lens vinner på nytt här på fredag när svårighetsgraden sänks ett par snäpp, all respekt för Strasbourg men det här gänget slåss för överlevnad och står på blott 26 poäng, vilket innebär att bara en bättre målskillnad håller de ovanför strecket just nu. Auxerre på en 17:e plats står även de på 26 poäng och där hittar vi alltså även ett Brest som är med och stångas för sin överlevnad. Det sammanfattar situationen väldigt väl, det är toppen mot botten som gäller och formstarkt vs formsvagt, Strasbourg har bara vunnit en av sina fem senaste matcher och den trean plockade man dessutom mot just Auxerre. Motstånd man alltså har en möjlighet mot. Inte lag av Lens kaliber.

Precis som vi nämnde i början av texten så ser skadeläget otroligt bra ut i Lens-lägret då bara tre spelare är uppsatta på en skadelista, och det är alltså tre spelare som tillsammans har 210 minuter i benen i Ligue 1 säsongen 22/23. Det säger alltså allt, tre spelare som inte alls satt avtryck på något sätt och därför kommer vi också att få se starkaste möjliga Lens-elva här i fredagens fight.

Vi ska även nämna att Lens är hela ligans starkaste lag sett till ”hemma”-tabellen, de har vunnit 12 av 14 matcher på Stade Bollaert-Delelis den här säsongen och har dessutom en målskillnad som lyder 29-10. 10(!) insläppta mål, det talar för att man lyckas neutralisera det här Strasbourg väl tycker vi och det talar också för att det till slut blir en komfortabel hemmavinst. Och ytterligare en nolla hållen.

2-0 säger vi här på Stade Bollaert-Delelis och testar en slant på Lens (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till över dubbla degen hos spelbolaget Nordicbet, vilket vi tycker är otroligt fint värde. Strasbourg har vunnit 2 av 14 bortamatcher den här säsongen. Lens snittar samtidigt fler mål än två per match här hemma. 2-0 eller 3-0!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se