Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Salernitana - Inter


Spela!
Datum: Fredag 2023-04-07 17:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: 2 + under 3.5 mål
Odds: 2.12
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Inter kan tappa både fjärde- och femteplatsen efter omgång 29 vid ett poängtapp mot Salernitana på fredag. Allvarligt läge.

Inter har det på alla sätt och vis tufft just nu och har en stor utmaning här framöver med att kombinera Champions League (Benfica) med att säkra just spel i samma tävling nästa säsong och det blir alltså inte helt enkelt längre utan Inter ligger pyrt till efter ett par svaga resultat och jakten på CL kommer därför även att bli väldigt tuff.

Nu har Inter fortsatt just en fjärdeplats i sina egna händer men vi kommer inte från att de är inne i en svacka, de har bara vunnit en av sina sex senaste matcher sett till alla tävlingar och har dessutom förlorat tre av sina fem senaste fighter. Här närmst i ligaspelet föll man mot Fiorentina och de har alltså parallellt även lirat Coppa Italia-fotboll, vilket innebär att man är inne i en minst sagt hektiskt period just nu med både Serie A, CL och returmötet mot Juve i cupen framöver. Match i princip var tredje dag vilket såklart tar på krafterna och i sin tur försvårar en redan tuff uppgift.

Det innebär alltså att Inter måste fokusera på fredagens möte mot Salernitana och detta till 100%, trots att kvartsfinalen i CL mot Benfica väntar redan nästa vecka. De står på exakt lika många poäng som tabellfemman Roma och har dessutom bara två poäng ner till Atalanta på en sjätteplats. En förlust här kan därför komma att betyda att Inter helt plötsligt agerar tabellsexa efter omgång 29 och det är såklart inte tillåtet. Det är bara trepoängaren som gäller här och vi räknar därför även med att Inzaghi tar matchen på största möjliga allvar. Starkaste möjliga elva här, ingenting annat.

Salernitana kliver in i fredagens möte obesegrade i fem raka omgångar här i Serie A och detta trots att de ställts mot bland annat Milan på bortaplan, och ett starkt Bologna (2-2). Fyra raka kryss lyder alltså facit och det är därför otvivelaktigt så att det är ett hemmalag som entrar det här mötet med en stor övertygelse om att poäng är möjligt, som vi har framför oss här på fredag. De är svårslagna och kommer att orsaka problem för Inter på fredag, det kommer inte att bli lätt det här men det är samtidigt ett desperat Inter vi har att göra med och den detaljen talar ändå för att Inter faktiskt drar det längsta strået här till slut.

En tät tillställning räknar vi dock med att få se här på Stadio Arechi, Salernitana släpper in betydligt färre mål här på hemmaplan och i och med den faktiska statusen på Inter utgår vi från att man kommer att kunna stå emot relativt bra i alla fall. 0-0 i halvtid är ett rimligt utfall här då Inter kommer att vara försiktiga de också, det är trots allt med lite större nerver som Inter ändå kliver in här med i och med situationen de infinner sig i och det får per automatik underspelet att bli intressant.

Inget målkalas här inte tänker vi, under 3.5 mål i matchen kombinerat med det raka spelet på Inter till 2.12 gånger degen tycker vi lockar, trots Inters problem alltså. Det här är en match de måste vinna till varje pris och vi har svårt att se att de ska trilla ner till en femte- eller sjätteplats här. De är bättre än så och lite av det bevisade de ändå här närmst mot Juve när de spelade oavgjort i Turin. Med hjälp av det resultatet bör de ändå kunna reagera här på fredag.

1-0 eller 2-1 Inter säger vi och klickar in kombinationsspelet hos spelbolaget MrGreen. 2 + under 3.5 mål alltså.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se