Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Everton - Tottenham


Spela!
Datum: Måndag 2023-04-03 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2
Odds: 2.30
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Vi bjuds på Premier League-fotboll både under tisdag och onsdag men ska först stänga omgång 29 med mötet mellan Everton och Tottenham. Val av sida här!

3-3 mot Southampton trots att Spurs satte 3-1 i den 74:e matchminuten via Perisic inför uppehållet, Walcott gjorde 3-2 och Ward-Prowse satte kvitteringen via straff i den 93:e matchminuten och tappet blev alltså ett faktum, ett tungt sådan då Spurs bara har två pinnar ner till Newcastle som har två matcher färre spelade, addera därtill att Liverpool kan käka upp ett stort avstånd i och med att även de har två matcher färre spelade – i dagsläget sju poäng bakom.

Det innebär att Spurs är pressade att vinna här på måndag såklart, har de planer på att spela Champions League nästa säsong så är det bara trean som gäller här och det ska bli superintressant att se vad de här i de 10 sista omgångarna har att bjuda på. Som bekant ingen Conte kvar utan hans assisterande tar över tillsammans med Ryan Mason m.fl och kan man få direkt effekt här, ja då bör Spurs trots allt ha en god chans framöver. Newcastle vinner inte alls många matcher och Liverpool vet vi är ojämna i år, fortsätter därför bara Kane att prestera samtidigt som man lyckas jämna till formen en aning, då räknar vi med att Tottenham står där inför omgång 38 och har ALLT att spela för.

Everton däremot tänker vi kommer att, precis som under hela säsongen få kämpa om överlevnad under de sista omgångarna, formen må ha varit en aning bättre här på slutet med bland annat poäng på Stamford Bridge inför uppehållet men Everton imponerar inte alls på oss. Vi tycker de helt klart är ett lag för botten och det kommer att stå mellan de, West Ham, Leicester och Forest här framöver. Och det vill vi ändå bara konstatera ändå är bra gäng vilket helt klart öppnar upp för ett Everton under strecket efter omgång 38. West Ham har mer kraft i sig än vad tabellen påvisar och Leicester vet vi kan hitta rätt och vinna ett par matcher på raken. Everton lever därför fortsatt väldigt farligt.

Andros Townsend och Calvert-Lewin är fortfarande båda två out för Everton men resterande lirare är alltså tillgängliga för spel vilket innebär att förutsättningarna ändå är goda för hemmalaget. En stark Everton-elva är att vänta här med andra ord.

För Tottenhams del är Emerson Royal, Ben Davies, Bissouma och Bentacur definitivt out här men Richarlison, Perisic, Lloris och Sessegnon ska alla ha en god möjlighet att återvända till spel vilket innebär att Spurs även de mår ganska bra ändå. Emerson är ett avbräck såklart men Everton på Goodison ska man klara av ändå.

Vi tänker helt enkelt att Kane, Son och grabbarna löser trean här i Liverpool, de är i grund och botten det bättre laget trots allt och Everton har inte direkt något imponerande hemmafacit. De har förlorat 7 av 14 matcher på Goodison och bara Southampton har fler förluster på hemmaplan. En tät tillställning, där Spurs till slut drar det längsta strået. Till 2.30 gånger degen tycker vi det finns anledningar att testa.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se