Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bayern München - Dortmund


Spela!
Datum: Lördag 2023-04-01 18:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 1 + BLGM – Ja
Odds: 2.48
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Bayern München numer med Tuchel vid rodret ställs mot tabellettan(!) Borussia Dortmund på lördag. Hetaste Der Klassiker på länge!

Att Dortmund skulle toppa Bundesliga efter 25 spelade omgångar var det nog inte många som trodde för ett par veckor sedan utan i vanlig ordning räknar man med att Bayern, såhär vid starten på april redan har säkrat ligaguldet. Men så ser det alltså inte ut nu med 9 omgångar kvar att spela och vinner Dortmund det här mötet på lördag, ja då talar ändå mycket för att de faktiskt håller hela vägen.

Otroligt spännande förutsättningar här inför lördag alltså och numer är det alltså även ett Bayern under Tuchel vi har att göra med, oväntat tränarbyte helt klart men allt har nog redan sagts om det och vi fokuserar därför på annat. Vi slår i alla fall fast att Tuchel omöjligt kan ha uträttat något under den här korta perioden och att han högst troligt heller inte viljat röra om för mycket inför en seriefinal av den här digniteten.

Vi tänker därför att Bayern här hemma i vanlig ordning kör på, de är fortfarande obesegrade här hemma under säsongen 22/23 och har här i Bundesliga gjort otroliga 39 mål på Allianz Arena, detta på 12 spelade matcher. Man snittar alltså fler än tre mål framåt per match och med det sagt så bör vi kunna utgå från att få se lite mål av hemmalaget på lördag. Vi tänker att de rivstartar det här och på så vis sätter stor press på Dortmund direkt från matchstart, så brukar det se ut när de här lagen drabbar samman. Att storebror går till attack direkt.

Det är otroligt tydligt kring det här Borussia Dortmund den här säsongen att de stortrivs på hemmaplan, men att de samtidigt har lite svårigheter på resande fot. Vi tänker därför att hemmaplansfördelen kommer att väga tungt här, för Dortmund är oavsett hur vi ser det seriens starkaste lag på hemmaplan men på bortaplan har de förlorat 5 av 13 matcher. 19-19 i målskillnad dessutom, vilket tydligt bekräftar svårigheterna. De släpper in mycket mål här på resande fot.

Dessutom kommer vi inte från elefanten i rummet, Dortmund har inte besegrat Bayern Munchen sedan den 3 augusti 2019 och det har trots allt spelat några matcher sedan dess. Mer exakt har man drabbats samman nio gånger och Bayern har vunnit åtta av dem matcherna. 8-1-0. Addera därtill att Bayern gjort 26(!) mål vilket alltså nästan är ett snitt på 3.00 mål per match. Vi kommer inte från att historiken spelar roll, oavsett var vi faktiskt står idag.

Vi kommer därför också att välja Bayern Münchens sida här, en ny röst i omklädningsrummet lär ge ny energi och kraft dessutom och addera därtill att skadeläget ser bra ut i hemmalägret. Goretzka utgick förvisso skadad här mot Belgien i tisdags men tysken var tydlig efter matchen, han kommer inte att missa Der Klassiker. Det innebär bara att Musiala, Neuer och Hernandez är out. Dortmund har samtidigt fyra frågetecken i laget, Schlotterbeck, Kobel, Brandt och Adeyemi är samtliga osäkra till spel.

Med det sagt så klickar vi in Bayern München som vinnare här och i och med att de tidigare matcherna lagen mellan alltid bjudit på massor av mål, så tycker vi även det är läge att klicka in BLGM – Ja. Ett kombinationsspel som betalar fina 2.48 gånger insatsen hos MrGreen och det känns bra här, det finns offensiv kraft hos bortalaget också. 2-1 eller 3-2 Bayern München!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se