Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Getafe


Spela!
Datum: Lördag 2023-04-01 16:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: x2
Odds: 2.25
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Getafe har bara förlorat en enstaka fight i La Liga sedan den 28 januari, mot Villarreal på bortaplan. Goda poängchanser här.

Quique Sánchez Flores har börjat få ordning på det här Getafe som lidit kraftigt både den här säsongen och i fjol, även året innan det var man en aning illa ute och detta efter att bara året innan ha nått stor framgång i Europa League när man tog sig vidare till ett slutspel och väl där slog ut självaste Ajax innan man åkte ut ur mot Inter i en åttondelsfinal. Mäktiga fina Getafe, som alltså under tre raka år varit nära på att åka ur La Liga efter det men där vi nu äntligen börjat få se andra tendenser.

Madrid-klubben har nu förvisso fortsatt bara tre poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket men det ska nämnas att de i princip under hela säsongen infunnit sig under det, därför är det en väldigt positiv utveckling vi har fått se här på slutet och inte bara under en väldigt kort tid, utan under hela februari och mars månad vilket bringar hopp och tro om att man är på väg i rätt riktning igen. Flores är en bra coach och laget tillräckligt bra för att faktiskt etablera sig bland de 10-12 främsta och vi tänker därför också att Getafe löser det hela under våren.

För tittar vi närmre på hur de presterat här under de senaste åtta veckorna så hittar vi bara en förlust på de sju senaste omgångarna, mot Villarreal på bortaplan – precis som ingressen påpekar. Getafe har då ställts mot ett formstarkt Atletico Madrid, ett riktigt bra Rayo och bland annat, här närmst inför uppehållet mot Sevilla där man vann på nytt. Tre raka vinster lyder facit på hemmaplan men även på bortaplan har man varit riktigt bra, poängen mot Atletico inkasserades på Wanda Metropolitano och vi tänker därför att Getafe bör ha en god chans här på lördag när ett formsvagt Athletic Bilbao agerar värd. Vi är inte alls imponerade av det Bilbao bjudit på här på slutet.

Vi hittar Athletic Bilbao sju pinnar ovanför Getafe och mer exakt på en sjundeplats med 10 vinster av 26 möjliga på kontot när vi nu sakta närmar oss säsongsavslutning. Vad vi gör med det? Vi slår bara fast att Bilbao varit en stor besvikelse och att de ännu en gång alltså misslyckats med att på riktigt blanda sig in i slaget om Europa. Och lite så får man faktiskt utvärdera det här gänget, det är en storklubb som vill etablera sig där uppe men som alltid tydligt halkar efter och det tidigt dessutom.

Nu är Bilbao i grund och botten det bättre gänget av dessa två, det räcker bara att titta närmre på tabellen för att få det bekräftat men det finns samtidigt många detaljer som talar för att just Getafe åtminstone löser en pinne här. Bilbao har bara vunnit en match i La Liga sedan 11 februari och addera därtill att de redan här på tisdag ställs mot Osasuna i returmötet i Copa del Rey-semifinalen. 1-0-förlust blev det i den första matchen och här står trots allt en final på plats, vilket helt klart öppnar upp för att Valverde faktiskt roterar en aning här mot Getafe. Stor prestige i den semifinalen i och med att det dessutom är Osasuna, lite av ett miniderby och Valverde lär därför redan nu ha en tanke på den matchen.

Det är samtidigt bara att konstatera att Bilbao varit direkt svaga på hemmaplan den här säsongen, hela 10 lag i La Liga har presterat bättre sett till den tabellen, exempelvis ett Valencia, Mallorca och Almeria (Bilbao har tappat poäng i mer än hälften av sina hemmamatcher). X2 tycker vi därför är ett riktigt fint spel härifrån San Mames till 2.25 gånger degen hos ComeOn. Måste testas i och med omständigheterna.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se