Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester City - Liverpool


Spela!
Datum: Lördag 2023-04-01 13:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 + över 2.5 mål
Odds: 2.12
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Manchester City – Liverpool! Matchstart redan vid 13:30 och vi välkomnar tillbaka Premier League med öppna armar.

Manchester City och Liverpool drabbar samman direkt efter landslagsuppehållet och även fastän inte riktigt samma saker står på spel som i tidigare fighter, dvs ett direkt ligaguld så går det faktiskt att argumentera för att exakt lika mycket står på spel här för båda lagen. Om inte bara ännu mer för Liverpool.

För Liverpool riskerar som bekant att missa Champions League-spel nästa säsong om de fortsätter att tappa poäng framöver, de har inte en top 4 placering i sina egna händer och det säger allt. Därför måste de i princip gå för samtliga tre pinnar här på Etihad stadium och det gör det hela betydligt mer intressant såklart. De har inför lördagen fem poäng upp till Newcastle och har spelat exakt lika många matcher som Howes mannar, sju poäng till Tottenham och fjärdeplatsen med två matcher färre spelade. Det sammanfattar läget bra, och det är därför bara tre pinnar som gäller här.

Och precis samma sak gäller alltså för Manchester City, hela åtta poäng skiljer de åt från Arsenal och förstaplatsen och tappar man poäng här, samtidigt som Arsenal besegrar Leeds på Emirates Stadium, vilket vi ändå får konstatera är ett högst troligt utfall, ja då spelar det ingen roll att City står på matchen mindre än Arsenal, 11 poäng kommer de absolut inte hinna krympa till 0 innan omgång 38 är här. Vi tänker därför att vi kommer att få bevittna en häftig historia här på Etihad, mycket känslor och en het drabbning där vi ändå håller City snäppet högre för dagen. De bör vinna det här på hemmaplan.

Phil Foden missar definitivt lördagens möte för Manchester City och Erling Braut Håland är som bekant fortfarande ett frågetecken, vi räknar dock med att norrmannen finns med i en trupp men möjligtvis inte lirar från start här. Tungt avbräck såklart i sådana fall men Manchester City har fler vapen än den mannen, det vet vi sedan tidigare. Det går till och med att argumentera för att City ofta ser bättre ut utan honom på banan. Ja, det är helgalet.

Liverpool kommer till spel utan Ramsay, Bajcetic och Tsimikas men det finns förhoppningar om att Thiago, Diaz och Gomez alla tre ska vara tillgängliga här. Det är dock ännu högst oklart och ett svar lär vi få först precis innan.

Med det sagt så räknar vi alltså med att Man City är steget större här hemma, absolut att det kommer att bli en tuff kamp men det är svårt att blunda för Liverpools bortafacit den här säsongen. Här har de bara vunnit 3 av 13 matcher samtidigt som det lyser rött i målskillnadskolumnen. -7! Bara sju lag i PL har plockat färre poäng än Liverpool på bortaplan.

Spelet blir Man City + över 2.5 mål till fina 2.12 gånger insatsen hos LeoVegas. 2-1 eller 3-1 Man City på Etihad Stadium. Skapa spelet hos spelbolaget.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se