Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Eintracht Frankfurt - Bochum


Spela!
Datum: Fredag 2023-03-31 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: X2
Odds: 2.55
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Landslagsuppehållet är över för den här gången och vi välkomnar tillbaka ligafotbollen där det i vanlig ordning ställs fram en fight från Bundesliga under fredagen. Eintracht Frankfurt som är ute efter sin första vinst i Bundesliga sedan den 18 februari ställs mot ett pånyttfött Bochum som numer infinner sig ovanför nedflyttningsstrecket och just därför är även värdet till höger superspännande här.

Bochum var totalt uträknade i november månad men har börjat vinna fotbollsmatcher och avslutade även snyggt inför landslagsuppehållet här, två raka vinster noterades man för och detta mot Köln på bortaplan och här närmst Leipzig där man vann med 1-0. Två tuffa motstånd får vi ändå konstatera och alltid viktigt att även vinna på bortaplan såklart, Bochums blott andra vinst på resande fot och den lär ha boostat de kraftigt här under uppehållet och därför finns det även anledningar att titta närmre på Bochum här framför Eintracht tycker vi.

För vi kommer inte från att Eintracht Frankfurt, trots sin sjätteplats i Bundesliga-tabellen har mått dåligt här under de senaste veckorna, ett uppehåll har säkerligen gjort de väl men vi kommer inte från att vi har haft att göra med ett riktigt svagt Eintracht här på slutet. De föll mot Union Berlin inför uppehållet vilket var deras fjärde förlust på de sex senaste matcherna, noll vinster och bland annat poängtapp mot Stuttgart och Wolfsburg. 10 dagar tidigare föll de dessutom mot Köln med 3-0 på bortaplan och då bör per automatik ett formstarkt motstånd som Bochum ha en god chans att plocka poäng mot dem. Vi tycker det, Eintracht till 1.55 är därför också helt ointressant här och det är bara att slå fast att värdet ligger till höger här.

Eintracht Frankfurt kliver in i fredagens möte utan brassen Tuta som inte är tillgänglig här på grund av en avstängning, ett stort, stort avbräck i och med att mittbacken har varit gjuten i en startelva från säsongsstart och han är också den spelaren som har flest minuter i benen säsongen 22/23 tillsammans med Ndicka – om vi bortser från keepern Trapp.

Som om det inte vore nog missar även Sow och Lindstrøm matchen för Eintracht, ordinarie på mittfältet här med sina 22, respektive 20 starter och båda nyckelspelare i detta laget, Tuta, Sow och Lindstrøm var tre stora anledningar till att Eintracht faktiskt löste avancemanget i Champions League till slut. Centrallinjen inför Bochum är därför ordentligt försvagad, det kommer vi inte från här och relevant att lyfta är dessutom det faktum Lindstrøm är lagets bästa målskytt i Eintracht efter Muani. 7 baljor i Bundesliga den här säsongen. Tunga avbräck!

Vi tänker därför att X2 är ett fint spel här under fredagen, Bochum med två raka vinster i ryggen och i princip med ett fullt friskt manskap (endast Soares och Gamboa är out) bör kunna plocka poäng mot det här sargade Eintracht. Som sagt, ettan till 1.55 är helt ointressant och vi klickar istället in X2 till mycket fina 2.55 gånger insatsen hos Betsson. 1-1 här på Deutsche Bank Park.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se