Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 1/4


Spela!
Datum: Lördag 2023-04-01 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 13. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. 13 miljoner kr i jackpot!

Stryktipset är tillbaka med det finaste vi har, ligafotbollen och i sin tur Premier League & Championship! Äntligen säger vi och hela sex matcher från PL hittar in på kupongen, underbart är det och ännu mer så när en jackpot ställs fram! 13 miljoner kronor i potten och det är väl bara att dra igång. Hoppas ni hakar på och stort lycka till ifall det blir så.

1. Chelsea – Aston Villa, 1X

Det mittersta tecknet superspännande här såklart när Chelsea ställs fram som klar favorit, väntas hamna på runt 65-70% närmre spelstopp och de har inte alls visat att de är en vinstgaranti. Inte ens här hemma. 1X!

2. Arsenal – Leeds, 1

Veckans bank på Stryktipset säger vi. Arsenal räknar vi bara med fortsätter vinna fotbollsmatcher och ännu mer så nu när Europa League är ett minne blott. Leeds är dessutom ett av Premier Leagues sämsta bortalag med 9 förluster av 14 möjliga. Klasskillnad.

3. Bournemouth – Fulham, X2

Tre raka nederlag inför uppehållet för Fulham men här gäller det att titta på motståndet, Man United, Arsenal och Brentford borta, Bournemouth är någonting annat och vi börjar därför till höger här. Känns tryggt med X2.

4. Brighton – Brentford, 1

De Zerbis Brighton uppenbarligen ett gäng att lita på, de tar tydliga kliv och har en otroligt fin höjd här hemma. Formen även den bra. Brentford är bra men spiken spännande i och med att Brighton lär hamna på runt 55%.

5. Crystal Palace – Leicester, 1X2

Stryktipsets mest ovissa fight? Svag form i båda läger först och främst men även att Palace har gjort sig av med Viera och att Leicester kanske är seriens mest ojämna lag öppnar upp för en halvgardering. Alla utfall möjliga här och vi skippar huvudvärken. Alla tecken åker med.

6. Nottingham Forest – Wolverhampton, X2

Fin möjlighet i X2 när Nottingham Forest väntas hamna på runt 50%, det är en jämn fight så här på förhand och vi räknar även med att det blir jämnt hela vägen in. Wolves bör kunna plocka poäng här.

7. West Bromwich – Millwall, 1

Ett otroligt hemmafacit från West Broms sida här under de senaste månaderna, visst ett landslagsuppehåll i ryggen men det här gänget vinner match efter match på The Hawthorns (10 vinster på de 11 senaste). Vi känner oss trygga med spiken.

8. Norwich – Sheffield United, X2

Tydlig skillnad tycker vi här när Sheffield hittat rätt igen, de flesta lutar åt vänster vilket gör valet ännu enklare i vår bok, X2 känns bra när Norwich smyger sig uppåt mot 55% inför spelstopp.

9. Birmingham – Blackburn Rovers, 1 2

Blackburn har bara spelat oavgjort vid fyra olika tillfällen den här säsongen, minst av alla lag i Championship och gaffeln blir därför per automatik spännande här. Visst tabellfemma, och ställs mot ett svagt Birmingham men Blackburn har 10 förluster av 19 möjliga på bortaplan. Etta. Tvåa.

10. Cardiff – Swansea, 1X

Tät tillställning så här på förhand mellan två gäng längre ner i tabellen, vi följer strömmen här och går på hemmaplansfördelen, känns bra då Swansea bara vunnit 4 av 19 bortamatcher. Givet val i ett 768 raders system, trots allt.

11. Coventry – Stoke, 1

Fin avslutning blev det för Coventry inför uppehållet när de bortaslog Blackpool med tre bollar, nytt generöst motstånd här på hemmaplan får vi konstatera och vi slår till med spiken. Fin sådan till runt 45%.

12. Hull – Rotherham, 1X

Rotherham har samlat på sig blott 14 pinnar på bortaplan den här säsongen och bara vunnit 2 av 19 matcher, tydliga siffror som såklart öppnar upp för hemmapoäng här. Hull backas upp men minst en halvgardering på sin plats här. Tät tillställning.

13. Wigan – Queens Park Rangers, X2

Värdet framför hemmaplansfördelen här när tabelljumbon Wigan främst väljs av svenska folket, lär ligga på runt 50% inför spelstopp och det gör X2 intressant såklart. Tabelljumbon, trots allt som blott står på 7 vinster av 38 möjliga.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se