Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Marseille - Montpellier


Spela!
Datum: Fredag 2023-03-31 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Spel: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.25
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Montpellier släpper in för mycket mål för att kunna utmana Marseille om tre poäng på Orange Velodrome. Marseille vinner.

Marseille noterades för en tung, tung bortaseger inför landslagsuppehållet och detta efter att ha vänt på ett 1-0-underläge till en 2-1-vinst mot Stade de Reims, ett Stade de Reims som alltså inte hade förlorat en ligamatch sedan i september månad 2022. Det säger en del och är även något som såklart stärker Marseille under ett uppehåll, dessutom föll alltså PSG mot Rennes vilket innebär att Marseille när det hela sparkar igång här igen infinner sig sju poäng bakom PSG. Inte 10 i alla fall.

Och visst kommer Marseille inte att vinna Ligue 1 heller men de spelar om Champions League här under våren och där är trots allt en aning tight, andraplatsen vet vi innebär CL men tredjeplatsen innebär kvalspel här i Ligue 1 och tabelltrean Lens hittar vi bara två poäng bakom Marseille i tabellen.

Marseille behöver därför fortsätta vinna framöver, för det är inte bara Lens som skuggar utan vi hittar även ett formstarkt Monaco där, fem poäng efter. Varje trepoängare är därför högst prioriterad och vi tänker därför också att Marseille bör ha en god chans att vinna här hemma mot Montpellier. Hemmaplansfördel, stor skillnad i kvalité och formen är bra – tre detaljer som vi tror kommer innebära att Montpellier inte räcker till.

Vi hittar Montpellier först på en 11:e plats i tabellen och det här gänget har hunnit med att förlora otroligt många matcher den här säsongen, 14 stycken vilket betyder att bara 4 lag har förlorat fler fighter. Montpellier spelar med andra ord sällan oavgjort, utan vinner eller förlorar och ser vi till siffrorna på resande fot, ja då kan vi konstatera att förlusterna är flest. Med marginal.

7 förluster av 13 möjliga och 24 insläppta mål lyder bortafacitet för Montpellier inför fredagens möte, nu ska det dock nämnas att de ryckt upp sig ordentligt under våren och kliver in formstarka här, men Clermont, Ajaccio och Angers är inget Marseille utan vi räknar med att man tappar fart när svårighetsgraden höjs framöver. Montpellier släpper in allt för mycket mål för att kunna ta det där klivet och slåss om Europa, 47 insläppta totalt i Ligue 1 och det innebär även att vi hittar de 14 poäng bakom femteplatsen och Europa. Dessutom missar viktige Ferri det här mötet på grund av avstängning, nyckelspelare i defensiven och han är även den liraren med flest minuter för Montpellier i Ligue 1. Tungt avbräck!

Skillnaden är helt enkelt tydlig här, vi tänker att Marseille därför vinner tryggt på Orange Velodrome och klickar i sin tur in de på asianmarknaden. Marseille (-1.5 asian handicap) testas till 2.25 gånger insatsen hos MrGreen, 2-0 känns som ett rimligt utfall här då Marseille har otroliga många lirare i form. Alexis har bara fortsatt näta under landslagsuppehållet och lär bara fortsätta med det här. 1-0 i halvtid och 2-0 i fulltid säger vi.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se