Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 26/3


Spela!
Datum: Söndag 2023-03-26 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 12. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med lite gott och blandat får vi konstatera när EM-kvalet fortsätter att rulla men där även spansk fotboll får plats, den kluriga andraligan La Liga2 hittar alltså in och det är hela fem matcher som plockas in därifrån. Tufft! Minst sagt, en väldigt tät liga i La Liga2 där hemmaplansfördelen i princip alltid spelar en väldigt stor roll. England, Italien och Danmark lirar samtliga dessutom. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering och vårt spelförslag finner ni precis här nedanför, tillsammans med analys och andra användbara tips. Lycka till!

1. England – Ukraina, 1X

England förväntas landa in på runt 85% här hemma när Ukraina tittar förbi och visst är det på sätt och vis en rättvis siffra men krysset går samtidigt inte att låta bli, Ukraina vet vi är ett bra landslag dessutom och när favoritskapet är så stort, ja då gäller det att testa. Vi gör det i alla fall.

2. Kazakstan – Danmark, 2

Kazakstan föll i premiären där Slovenien visade sig vara steget större och här räknar vi med precis samma sak, hemmalaget är inte alls bra och de har förlorat mot landslag som Förenade Arabemiraten, Uzbekistan och Azerbajdzjan här på slutet. Fyra raka torsk. Danmark är bättre och spiken är det perfekta draget här.

3. Slovakien – Bosnien & Hercegovina, X2

Island må inte vara samma Island som tidigare men Bosnien & Hercegovina slog det här gänget med 3-0 i premiären och det öppnar upp för en ny trea här på söndag. Slovakien lirade 0-0 mot Luxemburg på hemmaplan i den första omgången, skillnaden uppenbar och X2 känns därför bra här. Helt jämn streckfördelning dessutom.

4. Nordirland – Finland, X2

Fint läge att fälla favoriten i Nordirland och välja bortalagets sida här, tät tillställning är att vänta och Nordirland är inte tydligt det bättre laget. Finland ska kunna lösa en pinne här – lirade stundtals bra mot Danmark.

5. Malta – Italien, 2

Inget snack om saken här såklart, skillnaden uppenbar och oavsett streckfördelning eller system så tycker vi spiken är given. Italien var riktigt bra mot England under sista 45 och kommer att vinna det här tryggt.

6. Liechtenstein – Island, X2

Liechtenstein har förlorat 21 av sina 22 senaste matcher sett till alla tävlingar och har då som vi vet även ställts mot sämre nationer i Nations League. Det säger allt, 4-0-förlust mot Portugal i premiären och det här ska bara Island vinna. Men! Krysset lite spännande till det värdet, Island är inte alls samma Island som tidigare. Vi testar.

7. Luxemburg – Portugal, 2

Luxemburg har en hyfsad defensiv och det bevisade de mot Slovakien borta, 0-0 slutade det mötet och det var en fin bedrift från Luxemburgs sida, men! Portugal är Portugal och här är det stor skillnad såklart. Vi nöjer därför med tvåan.

8. Slovenien – San Marino, 1

Kupongens mest givna spik? Tillsammans med Italien är Slovenien detta, onekligen. Det är svårt att tänka annorlunda här när San Marino finns på banan. 3-0!

9. Granada – Real Oviedo, 1X

I vanlig ordning lutar det till vänster här i La Liga2 och det är uppenbart tittandes ner på samtliga fighter från Spaniens andraliga, vi väljer 1X här och det är i vår bok en bergsäker lösning – Granada är bra och lär lira i La Liga nästa säsong.

10. Las Palmas – Sporting Gijon, 1X

Las Palmas stortrivs med att lira boll på hemmaplan och bör därför även hålla här mot Sporting, blott två förluster lyder facit på hemmaplan och då har man lirat 16 matcher. Krysset är dock intressant – ständigt täta tillställningar här, som sagt.

11. Ponferradina – Mirandes, 1X2

Jämn match i vanlig ordning och här väljer vi alltså till slut att bränna vår helgardering, mötet känns mest ovisst av alla i den här serien under söndagen och därför är lösningen också given i vår bok. Varken Ponferradina eller Mirandes går att lita på – tillskillnad från ett Granada eller Las Palmas.

12. Villarreal B – Huesca, 1X

Hemmaplansfördelen som sagt väldigt central här och vi backar upp favoriten Villarreal, Huesca har blott en vinst på bortaplan den här säsongen och den andra kommer inte här – fin form på Villarreal. 1X!

13. Real Zaragoza – Albacete, 1X

Real Zaragoza kliver in här obesegrade i fyra raka matcher och har totalt bara tre torsk på hemmaplan den här säsongen, Albacete må vara snäppet bättre men som sagt, hemmalagen plockar i princip alltid poäng. Vi litar på att det mönstret fortsätter – Albacete har vunnit 5 av 16 bortamatcher.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se