Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 25/3


Spela!
Datum: Lördag 2023-03-25 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 12. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr.

Stryktipset med EM-kval, League One och League Two-fotboll och i vanlig ordning räknar vi med att bli utmanade i de lägre divisionerna i England, de är inte att leka med men fint att välkomna tillbaka landslagsfotbollen, minst sagt och det är alltså EM-kval för hela slanten under 2023. Även det välkommet. Spanien – Norge här under lördagen, bland annat, även Kroatien och Turkiet i centrum. Vi kör väl igång och ni hittar i vanlig ordning vårt spelförslag här nedanför, stor analys och härliga tips inför Stryktipset vecka 12. Lycka till!

1. Spanien – Norge, 1

Spanien lär hamna på runt 70% till slut men spiken given oavsett procentsats, Håland är trots allt out här och det påverkar såklart Norges chanser. Spanien hemma dessutom. Vi säger 2-0 Spanien här i Malaga.

2. Kroatien – Wales, 1X

Det lär bli ett trevligt EM-kval för Kroatien med Wales, Lettland, Turkiet och Armenien som motstånd, vi räknar även med att de vinner direkt i premiären men höjer ett litet varningsfinger för Wales som kan spela jämnt. Fint värde på krysset dessutom och Kroatien tenderar att vara ojämna utanför mästerskapen.

3. Israel – Kosovo, 1X

Kosovo fortsätter att ta kliv som landslag men det är fortfarande ett ungt och litet förbund, vägen upp är trots allt lång och Israel håller vi helt enkelt högre. Minst en pinne här hemma mot det här motståndet. 1X.

4. Armenien – Turkiet, 2

Fin spik på Turkiet här till under 50% då Armenien inte gjort någon glad under den senaste tiden, otroligt svaga här i Nations League med fem raka förluster mot inte alls så bra motstånd. En no-brainer i vår värld att spika Turkiet till det värdet.

5. Andorra – Rumänien, X2

Andorra tillhör skaran en av de sämre landslagen ute i Europa men här finns ändå en liten utveckling under de senaste åren, de kan spela jämnt emellanåt och lite poäng i Nations League lär ha injicerat både tro och energi till laget. Vi plockar med krysset när ett sorgligt Rumänien står för motståndet. Utångstecknet tvåa dock.

6. Charlton – Wycombe, 1 2

Charlton knapp favorit här efter två raka vinster i League One, men mot väldigt svagt motstånd. Vi stänger därför inte dörren för Wycombe, de är i grund och botten bättre och vi vill därför ha med tvåan. Gaffeln därför bra här.

7. Exeter – Accrington Stanley, 1X

Ett logiskt val där ettan får agera utgångstecknet, hemmaplansfördelen väger tungt och Exeter är snäppet vassare. Infinner sig 11 poäng före här, men det är en otroligt jämn serie. Fint värde på krysset dessutom när Exeter ligger över 50%.

8. Fleetwood – Lincoln, 1X

Ett poäng skiljer lagen åt inför lördagens fight men Fleetwood sticker ut som gänget med något bättre form, dessutom lirar de hemma vilket får oss att backa svenska folket. Ettan given, men Fleetwood måste garderas.

9. Milton Keynes Dons – Morecambe, 1X

MK Dons har plockat två otroligt viktiga vinster här i botten på raken och det tror vi gör något med dem inför den här sexpoängsmatchen mot Morecambe (bara två poäng skiljer lagen åt). Adderar vi till hemmaplansfördelen blir valet enkelt, vi backar favoriten men plockar med krysset.

10. Peterborough – Derby, 1X

Peterborough slog Lincoln med 3-0 här närmst och gjorde även historien kort med Burton i omgången innan när de vann med 5-2, två fina resultat inför mötet mot Derby och det bör resultera i nya poäng – Derby har vunnit 6 av 18 bortamatcher den här säsongen. 1X får agera lås.

11. Portsmouth – Port Vale, 1

Fina spiken på Portsmouth här till runt 50%, de är tydligt det bättre laget och har 13 poäng mer än Port Vale efter 37 spelade omgångar. Dessutom, två raka vinster samtidigt som Port Vale föll här närmst. Given spik till det värdet.

12. Mansfield – Sutton, 1X2

Otroligt spretiga gäng Mansfield och Sutton (League Two), ojämna lag och ojämna formkurvor öppnar upp för alla typer av utfall här. Vi tar därför inga risker utan helgarderar match nummer 12 och undviker huvudvärken här.

13. Stevenage – Salford, 1

Etta! Stevenage har vunnit 14 av 18 möjliga hemmamatcher den här säsongen och vid vinst här är man det laget i serien som plockat flest poäng just på hemmaplan. Ett tydligt kvitto, favoritskapet befogat och det håller här i jakten på League One.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se