Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 23/3


Spela!
Datum: Torsdag 2023-03-23 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 12. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med EM-kvalet i centrum! Kul! Det ska det bli, att ta tempen på de olika landslagen och även se hur Sverige står sig mot ett belgiskt landslag. Känslan säger att tre pinnar inte alls är omöjligt och alla tecken bör möjligtvis hänga med där. Längre ner kan ni se hur vi tänker och hela analsen hittar även den där. Vi säger stort lycka till!

1. Italien – England, X2

Snäppet vassar det här England i vår bok, vi håller de högre här och tycker X2 är bra i och med den jämna streckfördelningen. Italien missade VM och det säger något, England har samtidigt vuxit för varje år som passerat med bättre och bättre resultat. I både VM och EM.

2. Danmark – Finland, 1

Stor skillnad här trots ett väldigt misslyckat VM för Danmarks del, de hypades upp ordentligt men levde inte alls upp till förväntningarna. Sådant händer, truppen är fortsatt stark och många lirare är inne i en fin period. Favoriten håller därför här, och trots runt 85% på Danmark så nöjer vi oss med ettan. Veckans bank!

3. Bosnien & Hercegovina – Island, 1X

Bosnien har haft det tufft under många år nu och ser fortsatt ut att trampa vatten här framöver, inte mycket har hänt sedan vi fick se de senast när de föll mot Rumänien med 4-1 i Nations League och det är ett resultat som väcker frågetecken såklart. Island är dock inte bättre, tuff period för landet också och därför blir även utgångstecknet en etta. Krysset ska dock med här. Minst.

4. Slovakien – Luxemburg, 1

Slovakien har inte mått sådär jättebra som landslag under de senaste åren men här hemma, mot ett motstånd av Luxemburgs kaliber, ska man bara vinna. Höga 80% på Slovakien och det med all rätt säger vi, vi klickar in ettan och nöjer oss där. Klasskillnad!

5. Nordmakedonien – Malta, 1X

Nordmakedonien har ett par fina resultat i ryggen från det senaste året men de har även ett par insatser som väcker frågetecken och som även bekräftar att de eventuellt inte helt lyckats ta det där klivet som landslag än. Lite småkluriga är de allt och vi tycker därför krysset är spännande här (14%) när Malta bara kommer att försöka stå emot.

6. Sverige – Belgien, 1X2

Alla tecken! Belgien har ett otroligt tufft VM bakom sig och med ny tränare vid rodret, och där lirare som Hazard tagit farväl av landslaget kan allt möjligt vänta det här gänget inom de nästkommande åren. Sverige bör därför kunna vinna här hemma. Men Belgien är Belgien, alla tecken som sagt.

7. Frankrike – Nederländerna, 1X

Vi håller Frankrike snäppet högre än Nederländerna och därför blir också utgångstecknet etta här, Frankrike hemma trots allt och de bör därför hålla, men det bubblar ändå en aning kring Nederländerna och krysset åker därför med. Vi vet även att fransmännen ofta lider av motivationsbrist så här i starten.

8. Tjeckien – Polen, X2

Polen med en ny tränare vid rodret, vilket kan sluta lite hur som helst säger känslan, vi tycker dock deras trupp är bättre Tjeckiens och man har fortfarande Lewy längst upp i banan. Det räcker till gruppvinst i ett EM-kval med Tjeckien och Albanien som främsta utmanare. X2 här i Prag.

9. Bulgarien – Montenegro, 1X

Tät tillställning mellan två landslag som mycket väl kan vinna här, det är känslan när Bulgarien och Montenegro ställs mot varandra. Vi väljer dock Bulgarien i slutändan, det lutar lite mer åt det hållet på grund av hemmaplansfördelen. Bulgarien avslutade dessutom Nations League bra och kliver in här med stor entusiasm.

10. Österrike – Azerbajdzjan, 1

Klasskillnad på alla plan här när Österrike förväntas städa av Azerbajdzjan relativt tryggt, Sveriges grupp det här och vi räknar med att Österrike, Sverige och Belgien slutar top 3 – Azerbajdzjan ska inte ha mycket att säga till om. Given spik.

11. Moldavien – Färöarna, 1

Lite småknepigt tillställning men vi nöjer oss till slut med ettan här, hemmaplansfördelen fäller avgörandet och Moldavien är inget jättebra gäng men exakt samma sak kan man säga om motståndet här. Spiken okej till under 70%.

12. Rosengård – Piteå IF, 1X

Damallsvenskan drar igång och här hemma väntas Rosengård slå Piteå i premiären, stort favoritskap och det med all rätt. Vi plockar dock med krysset, en premiär är trots allt en premiär och favoritskapet är som sagt jättestort. Krysset till 14% otroligt spännande.

13. Cartagena – Lugo, 1X

Lugo har förlorat 11 av 16 bortamatcher den här säsongen och bara gjort 11 mål, det är ingen hemlighet att hemmaplansfördelen väger otroligt tungt i den här serien och vi klickar därför in 1X – känns stabilt här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se