Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 19/3


Spela!
Datum: Söndag 2023-03-19 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 11. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset söndag med fotboll från Premier League, Svenska Cupen, Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1! Ett finfint utbud den här söndagen med bland annat ett Romderby och ett El Clasico. Dessutom Häcken – DIF & Inter – Juventus! Otroliga matcher. Sen väntar som bekant en liten paus och landslagsfotboll, vi tänker därför att vi avslutar det hela med 13 rätt här och känner att raden är riktigt fin. Ni hittar den här nedanför. Stor analys och spelförslag! Lycka till.

1. Arsenal – Crystal Palace, 1

En befogad favorit och trots runt 90% på Arsenal här så nöjer vi oss med ettan, vi kan inte se Palace plocka poäng mot det här Arsenal, har i princip fått tillbaka alla spelare från skada dessutom. Allt talar för att de vinner.

2. Manchester United – Fulham, 1X

Manchester United väntas hamna på runt 85% och det öppnar upp för fina möjligheter här, Arsenal tycker vi är en klass för sig och Palace är sämre än Fulham. Fulham kan knipa en pinne på Old Trafford. Krysset åker med.

3. BK Häcken – Djurgården, 1X

Djurgården har matchats hårt med Europa-spel och det tar på krafterna, dessutom tycker vi Häcken är otroligt fina och de osar stabilitet och klass i dagsläget. Vi börjar därför från vänster och garderar Häcken, känns bra bra här – en befogad favorit.

4. Inter – Juventus, 1

Skadeläget hos bortalaget öppnar upp för hemmavinsten här, vi kan inte se det på ett annorlunda vis med Kean, Bonucci, Pogba, Sandro, Milik och Jorge out, Di Maria och Chiesa är båda osäkra till spel dessutom och kommer i alla fall garanterat inte att starta. Utångstecknet därför etta och vi nöjer oss även där. Ett fint drag till runt 55%.

5. Lazio – Roma, 1X2

Romderby och i vanlig ordning vidöppet sådant, varken Lazio eller Roma går att lita på i dagsläget och därför måste i princip alla tecken med. Det här kan sluta lite hur som helst och vi slipper gärna huvudvärken – 1X2!

6. Torino – Napoli, X2

Napoli har 18 poäng ner till Inter och lirade Champions League-fotboll i veckan, det öppnar upp för Torino här och när Napoli då streckas till 80% gör det i princip krysset till ett måste. Måste testas, Torino är svårslagna här hemma och kan få till ett kryss.

7. Barcelona – Real Madrid, X2

Real Madrid har inte råd att förlora den här matchen och vi räknar med ett positivt utfall för deras del, de visade mot Liverpool att de vet hur man genomför den här typen av matcher och det bör ha stärkt deras självförtroende. Fint läge att fälla favoriten här. X2!

8. Getafe – Sevilla, 1 2

En vidöppen tillställning i Madrid, Sevilla vinner hemma men är allt annat än en garanti borta och Getafe har samtidigt växlat upp. Unal öser in mål för Getafe och de bör därför ha en god chans här, det har alla mot Sevilla på hemmaplan. Tvåan åker dock med. Gaffel!

9. Osasuna – Villarreal, 1X

Villarreal har bara vunnit 4 av 13 bortamatcher den här säsongen och ställs här mot ett otroligt svårslaget Osasuna, Osasuna i Pamplona är det få lag som lyckas fälla och 1X måste därför testas när Villarreal ställs fram som klar favorit.

10. Bayer Leverkusen – Bayern München, 2

Bayern München har inte lirat boll i veckan utan kliver in här i stormötet utvilade och friska, vi har därför svårt att se att Leverkusen ska kunna stå emot, trots att de faktiskt har växlat upp här på slutet. Bayern är bättre och spelar för guld. Räcker med tvåan när Bayern står till under 80%.

11. Union Berlin – Eintracht Frankfurt, 1X

Vi räknar med att favoriten håller här i match nummer 11, Union Berlin har fortfarande inte förlorat en match på An der alten Forsterei den här säsongen och därför måste utgångstecknet även bli ettan. Men att gardera Union Berlin är inte alls fel, Eintracht är bra.

12. Paris Saint-Germain – Rennes, 1

Rennes har vunnit 11 av 14 hemmamatcher den här säsongen men står samtidigt på blott 3 vinster av 13 möjliga på bortaplan, det sammanfattar det hela bra. Vi klickar in ettan först och nöjer oss även där (trots närmre 90% på PSG) – PSG steget större i Paris.

13. Reims – Marseille, X2

Marseille är ligans starkaste bortalag med sina 10 vinster på 13 försök, otroligt imponerande och de har bara förlorat en enstaka fight. Därför tittar vi även till höger här, men en halvgardering är inte fel – Reims starka här hemma och i bra slag. Öppnar upp för krysset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se