Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Sociedad - AS Roma


Spela!
Datum: Torsdag 2023-03-16 21:00
Land: Spanien
Liga: Europa League
Spel: X i halvtid
Odds: 2.02
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Roma har med sig 2-0 från Rom in här i returen men vi höjer trots det ett litet varningsfinger för Sociedad. Såg skakiga ut senast, Roma.

Stor fördel Roma såklart efter 2-0 hemma i Rom inför returen här på Reale Arena men vi är inne på att det kan komma att bli nervigt ändå det här, för Roma som här närmst släppte in fyra kassar mot Sassuolo på hemmaplan och som även har ett Romderby som väntar om bara tre dagar. Inte helt optimalt trots allt.

Den detaljen talar helt klart för Real Sociedad på torsdag, de har heller inte allt för mycket att förlora här utan det är bara en tvåmålsseger som gäller om det ska finnas en möjlighet till avancemang. Det blir dock inget full fart framåt från Sociedads sida, utan de jobbar ofta kompakt och med ett stort tålamod, vilket vi tror kan komma att passa de bra här i och med att Roma är trygga med att falla tillbaka. På så vis är krysset i vår värld i princip säkert för Sociedad och en balja, i det här läget bör de ändå kunna få in tycker man.

Och en otroligt glädjande nyhet som direkt talar för att Sociedad faktiskt har en chans här är det faktum att David Silva har varit tillbaka i full träning i veckan, han är monumental för den här offensiven och det är just sedan han har varit out som Sociedad tydligt tappat fart. Formen är direkt svag sedan dess men här framöver räknar vi med att ett friskt Sociedad hittar rätt igen, vi vet att de haft en otroligt fin säsong i La Liga och här i Europa egentligen fram till i mitten på januari månad men sedan small det till i form av skador, men idag är det bara Elustondo och Sadiq som är borta och det är en efterlängtat truppläge för Alguacil.

Roma kliver även de in här med väldigt bra förutsättningar sett till truppläget då man får tillbaka Pellegrini samtidigt som det inte rapporterats kring några nya skador utan alla är tillgängliga för spel och det innebär högst troligt även att vi får se lirare som Abraham, Dybala och bland annat Wijnaldum från start här.

Det är ett starkt Roma och de kommer i vanlig ordning bli tuffa att bryta ner, och därför vore det inte alls överraskande att se en otroligt jämn tillställning här. 0-0 i halvtid tar vi nästintill för givet att vi kommer att få se men i slutändan säger alltså känslan att Sociedad drar det längsta strået här på hemmaplan. Roma har trots allt tappat poäng i mer än hälften av sina matcher på bortaplan i Serie A. 7 av 13.

Det raka spelet på Real Sociedad lockar därför till runt 2.20x men i och med att Roma ändå har en helt frisk trupp att jobba med och får tillbaka Pellegrini, dessutom ett tacksamt utgångsläge i 2-0, så blir det till slut ändå krysset i halvtid som blir det mest intressanta spelet härifrån. Vi tycker det, Sociedad gör väldigt få mål och med Silva out under en så lång tid är det inte helt garanterat att han lirar från start. Vi tänker därför att 0-0 i halvtid kommer ske här och klickar in krysset till lite över dubbla degen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se