Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

FC Köln - Bochum


Spela!
Datum: Fredag 2023-03-10 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 1
Odds: 1.65
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Bochum har 11 förluster av 12 möjliga på bortaplan den här säsongen. 7-35 lyder målskillnaden. Räcker inte till på fredag.

Bochum stod för en fin comebacksäsong i Bundesliga i fjol när de löste ett nytt kontrakt med stor marginal ner till nedflyttningsstrecket och väl där och då var det onekligen bara att lyfta på hatten. De hade tillbringat 11 raka säsonger i 2. Bundesliga och i princip agerat mittenlag, och väl i finrummet efter en så lång tid var man alltså hela nio poäng före Hertha på kvalplatsen efter 34 spelade omgångar. En fantastisk bedrift men verkligheten har hunnit ikapp och som många gånger förr så är det just den tuffa andrasäsongen som börjar ställa till det för ett gäng.

Bochum agerar alltså tabelljumbo i Bundesliga 23 omgångar in och har förlorat flest matcher av alla lag, hela 16 stycken och är samtidigt det laget som släppt in flest mål. 56 stycken. Den överlägset sämsta siffran i Bundesliga, vilket någonstans även bekräftar var svagheten ligger. Bochum har med andra ord problem och det kommer att bli en jäkla fight här nu enda in i kaklet, det är otroligt jämnt i bottenstriden och vi hittar alltså tre andra lag på samma antal poäng som Bochum, Schalke, Hoffenheim och Stuttgart, vilket innebär att det än är långt från över det här för Bochum.

Det är dock inte alls mycket som talar för att Bochum plockar poäng på fredag, trots att moroten finns där i form av en placering ovanför strecket. För det är alltså i princip bara på hemmaplan som det här gänget plockar poäng, där har de vunnit 5 av 11 matcher samtidigt som de alltså står på blott 1 vinst på 12 bortamatcher. Resten har resulterat i ett nederlag. Det sticker ut och de siffrorna tar vi också hänsyn till när vi plockar fram ett spel inför mötet på RheinEnergieStadion.

Skadeläget ser inte allt för bra ut hos FC Köln och det är därför bara att konstatera att förutsättningarna inte är helt perfekta här, trots det tycker vi alltså det finns värde i det raka spelet på de till 1.65 gånger insatsen och det eftersom att de har stått för två väldigt bra insatser här i de två senaste omgångarna. 0-0 mot Union Berlin på bortaplan här närmst sticker ut, och inte bara resultatet då Köln var det bättre laget i matchen och minst sagt förtjänade att vinna. De vann xG-matchen och det gjorde de även i omgången innan, men föll ändå med 2-0 mot Wolfsburg på hemmaplan. Det bör dock över tid ge utdelning när man lirar bra fotboll och skapar målchanser och då bör vi kunna utgå från att det lossnar nu när man ställs mot seriens uppenbarligen svagaste gäng. Med seriens överlägset svagaste defensiv.

Så trots skador på Sebastian Andersson, Uth, Dietz och Thielmann så klickar vi in den raka ettan här, samma elva kommer att lira här som mot Union Berlin senast och här hemma är Köln dessutom bra. De snittar två mål framåt per match och har bara förlorat ett möte sedan i början på november månad.

Vi ska heller inte lämna ute det faktum att det här Bochum saknar Zoller, Holtmann och Gamboa här. Två startlirare. Oddset klickar vi in hos Bet365 och säger 2-1 FC Köln.

Benfica lag vinner med ett mål = Halv förlust. Halva insatsen tillbaka

Odds 1.65 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2023-03-10 00:54

Bra lir

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se