Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lech - Djurgården


Spela!
Datum: Torsdag 2023-03-09 21:00
Land: Polen
Liga: Europa Conference League
Spel: X2
Odds: 1.95
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Det är dags för Europa-fotboll för Djurgården igen efter ett längre uppehåll och det är som bekant åttondelsfinal direkt som gäller för DIF eftersom att man vann sin grupp under hösten. Och för de som inte minns det gruppspelet kan vi bara kort sammanfatta att Djurgården vann fem av sex möjliga matcher och inkasserade noll förluster med åtta poäng ner till närmsta motstånd i Gent, efter sex spelade omgångar.

En fantastisk bedrift, minst sagt men här på torsdag är det alltså Lech Poznan som agerar favorit just i och med hemmaplansfördelen men vi stänger alltså allt annat än dörren för bortalaget och räknar snarare med att Djurgården får med sig ett positivt resultat från Poznan.

Lech Poznan, till vardags i den polska ligan kliver även de in här med ett fint gruppspel i ryggen, de besegrade Villarreal i den avgörande gruppspelsomgången vilket innebar att de slutade tvåa i grupp C, före Hapoel Beer Sheva och Austria Wien. De lirade i och med andraplatsen 16-delsfinal och slog väl där ut Bodö/Glimt vilket sticker ut, det är imponerande men det ska samtidigt nämnas att Bodö/Glimt var fullständigt överlägsna i båda matcherna, men främst kanske här närmst i just Poznan. Lech Poznan vann den matchen med 1-0 men det vore inte direkt oförtjänt om det mötet slutade 1-3 och ser vi till totalen, två matcher så kan vi alltså konstatera att Bodö/Glimt hade otroliga 29 avslut mot mål samtidigt som Lech Poznan hade 13. Den norska klubben vann såklart även Expected Goals-matchen båda gångerna. Trots det noll gjorda mål för Bodö/Glimt. Det tror vi kommer att jämna ut sig en aning för Lech Poznan här mot Djurgården, både i Poznan men även i Stockholm.

Vi tycker det finns många detaljer som alltså talar för att Djurgården fortsätter att göra det bra här ute i Europa, de garanterar i princip ett bra jobb, är otroligt fysiska och alltid jobbiga att möta. Ett kompakt och svårslaget gäng som aldrig ger vika och det fick vi se både Gent och Molde ha stora problem med. Och därför tror även Lech Poznan, som lite mer liknar det här DIF än Bodö/Glimt (som vill lira boll och är en aning mer framåtlutade) får det jobbigt.

Det är även ett formstarkt Djurgården som här närmst kommer från tre raka vinster i Svenska Cupen vi har framför oss, de är uppvärmda och gjorde dessutom 10 mål på de 3 gruppspelsmatcherna. Självförtroendet är intakt och törsten efter mer framgångar ute i Europa är stor.

Det ska dessutom nämnas att Lech Poznan faktiskt haft en del problem här på hemmaplan i ligaspelet, de har bara vunnit hälften av sina matcher här (6 av 12) och då lyfter vi ännu en gång mötet mot Bodö/Glimt just här i Poznan, där Bodö/Glimt var fullständigt överlägsna och inte alls på samma sätt var de alltså det när de agerade hemmalag. Så det finns någonting där, detta trots att Lech Poznan faktiskt vann här närmst i helgen just här hemma med hela 5-0. En perfekt uppladdning, men det ska nämnas att de ställdes mot krislaget Lechia Gdansk (nästjumbon som fullständigt kollapsat ihop den här säsongen).

Med det sagt så finns det alltså alla anledningar tycker vi till att välja värdet till höger här framför det till vänster, den raka ettan till runt 1.90 är helt ointressant i vår värld men dubbelchansen till 1.95x måste testas. En jämn tillställning är att vänta här och DIF kan mycket väl dra det längsta strået.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se