Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Osasuna - Celta Vigo


Spela!
Datum: Måndag 2023-03-06 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Oavgjort
Odds: 3.10
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Vi har att göra med en trevlig tillställning i La Liga under måndagskvällen där Osasuna och Celta Vigo drabbar samman och i sin tur stänger om 24, två lag i bra slag här i ligaspelet som har varit otroligt svårslagna här på slutet och vi räknar därför också med att få se en tät drabbning i Pamplona.

Osasuna vet vi har stått för en väldigt fin säsong så här långt, de har på snudd varit fantastiska vill vi påstå sett till deras förutsättningar och inför omgång 24 här kan vi alltså konstatera att Osasuna bara hade ett enstaka poäng upp till Europa och sjätteplatsen. Detta samtidigt som de alltså har nått en semifinal i Copa del Rey och det imponerar stort på oss, det här är ett lag med en otrolig hög lägstanivå och de garanterar i princip stabila insatser. Det talar för att Celta Vigo får det jobbigt i Pamplona på måndag.

För det ska även nämnas att Osasuna bara förlorat fyra matcher i La Liga sedan i oktober månad, det sticker kanske inte ut sådär jättemycket, men det som däremot säger allt om Osasuna och egentligen deras hela säsong är just det faktum att dessa fyra nederlag har inkasserats mot Real Madrid, Atletico Madrid, Real Sociedad och Barcelona. Top 4-lagen i La Liga alltså, resterande matcher har resulterat i poäng och just lägstanivån upprepar vi därför ännu en gång, Osasuna garanterar bra insatser mot den här typen av motstånd och vi räknar därför med att de är med i matchen hela vägen in till matchminut nummer 90 – detta trots att Celta Vigo har växlat upp ordentligt här på slutet.

Celta Vigo inledde säsongen otroligt svagt och har i princip infunnit sig vid ett nedflyttningsstreck hela vägen fram till den senaste ligaomgången. Det är dock ett Celta som verkligen tagit sig i kragen vi har att göra med här nu, de har tre vinster på de fem senaste omgångarna i La Liga och kommer närmst från en otroligt fin insats mot Valladolid som resulterade i en 3-0-vinst. Och det ska nämnas, att det numer är väl bekant att Celta faktiskt har just den här typen av höjd i sig, de har ett fint spelarmaterial och med Aspas längst upp i banan är de ett hot för vilket motstånd som helst. Man har i princip därför bara gått och väntat på att de faktiskt ska växla upp.

Och nu när Celta har gjort detta så räknar vi med de framöver, det är ett par otroligt fina insatser vi fått se här trots allt, 3-0 mot Valladolid som sagt, 1-1 innan dess mot tabelltrean Real Sociedad och tittar vi längre tillbaka, ja då har man även en 4-3-vinst över Real Betis här i februari månad. Det finns kvalité och styrka, och därför räknar vi med att de står upp mot ett superfysiskt Osasuna på måndag.

Vi kommer dock inte att välja sida i det här mötet, utan placerar oss alltså mellan till det fina värdet 3.10 gånger degen hos Betsson. Krysset tycker vi är ett fint alternativ här då Osasuna alltid spelar jämnt, deras målskillnad 12-11 bekräftar onekligen detta och i och med att Celta nu växlat upp, så räknar vi med att Osasuna får det tufft i jakten på tre pinnar. Det här är dessutom en match där båda lagen nöjer sig med ett poäng, det är vi helt övertygade om och krysset till 3.10x är därför också ett fint alternativ från Pamplona. 1-1!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se