Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Liverpool - Real Madrid


Spela!
Datum: Tisdag 2023-02-21 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Spel: BLGM – Ja & över 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Fjolårets Champions League-final, Liverpool vs Real Madrid äger istället rum i åttondelsfinalen den här säsongen och vilken tungviktsfight vi bjuds på här på Anfield, otroligt härliga förutsättningar råder inför tisdagen då vi har att göra med ett Liverpool som vaknat till liv och ett Real Madrid som sett bättre och bättre ut sedan förlusten mot Mallorca. Två lag som kliver in med självförtroendet intakt och med den största tron om att ett avancemang är möjligt.

Liverpool agerar knapp favorit här hemma på Anfield inför tisdagen och det är både ett väntat och befogat favoritskap, de besegrade Newcastle här närmst på bortaplan med 2-0 och Everton innan dess, med samma resultat och det vi konstaterar i samband med de två matcherna är att Liverpool gått att känna igen. De har varit intensiva på banan och dessutom fått en härlig spridning bland sina målskyttar, vilket är väldigt välkommet då hela fronttrion har haft det väldigt tufft under de senaste veckorna. Så ett Liverpool i bra slag får vi ändå konstatera och vi kan med all säkerhet utgå från att de växlar upp ytterligare när det väl är spel på Anfield och Real Madrid kommer på besök i en åttondelsfinal i Champions League.

Att Real Madrid får det jobbigt här på tisdag utgår vi därför från, de har förvisso växlat upp här på slutet och kliver in på Anfield med fyra raka vinster men de har samtidigt ställts mot Osasuna, Elche, Al-Hilal och Al Ahly. Vi vet även hur det såg ut innan dess, med förlust mot bland annat Mallorca, poängtapp mot Sociedad och en klar förlust mot Barcelona. Så status är en aning oklar på Los Blancos inför det här mötet, Karim Benzema kommer dock att leda det här laget och när det väl vankas CL-fotboll och slutspel så brukar vi kunna räkna med dem. Vi kan därför inte stänga dörren för Real Madrid och det kommer vi heller inte göra, utan räknar med att de är ett ständigt hot i den här matchen.

Det är ännu oklart kring huruvida Nunez kommer att finnas med i en elva på tisdag eller inte efter axelskadan han ådrog sig i matchen mot Newcastle men någonting säger oss att han kommer att lira det här mötet till varje pris. Visar det sig inte vara så finns det numer uppbackning i form av en Firmino eller Jota. Det är såklart positivt för Liverpool, att man börjar få tillbaka spelare från skada. Diaz, Konate och Thiago är dock alla fortfarande out.

Real Madrid lider även de av avbräck här inför tisdagen, Kroos och Tchouameni missar definitivt matchen på grund av sjukdom och alla är nog medvetna om hur viktiga de här två lirarna är för Los Blancos. Kroos enbart med sin närvaro såklart i och med att han funnits med varje gång Real har vunnit Champions League under de senaste åren. Camavinga, Modric och Valverde lär därför forma ett mittfält, vi har svårt att se att Ancelotti väljer Ceballos här framför en Valverde. Rodrygo och Vini tar kanterna.

Med det sagt så konstaterar vi att det är fördel Liverpool här men vi vågar inte investera i dem på 1×2-marknaden, Real går som sagt aldrig att räkna bort i de här sammanhangen och Liverpool har trots allt bara stått för två positiva insatser på raken. Dessutom fick Newcastle en man utvisad tidigt vilket såklart underlättade deras arbete. Vi tycker snarare målmarknaden är intressant här, Real Madrid med Benzema och Vinicius i spetsen räknar vi med åtminstone nätar vid ett tillfälle på tisdag och detsamma utgår vi från att Liverpool gör här på Anfield. Trots en svag säsong från Liverpools sida har de åtminstone här hemma levt upp till förväntningarna. Ett riktigt bra hemmafacit.

BLGM – Ja & över 2.5 mål känns därför riktigt bra här, 2-1 åt något håll och kombinationsspelet hittas till godkända 1.95 gånger degen hos spelbolaget Bet365.

Odds 1.95 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se