Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Osasuna - Real Madrid


Spela!
Datum: Lördag 2023-02-18 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 1.83
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Osasuna i Pamplona är alltid en tuff uppgift, vi räknar dock med att ett Real Madrid som har åtta poäng upp till Barca inser allvaret. Det blir tre pinnar.

Real Madrid städade undan Elche med klara 4-0 på Santiago Bernabeu i veckan och infinner sig därmed åtta poäng bakom Barcelona inför omgång 22. Ett stort avstånd som vi har svårt att se att Real ska krympa något mer i och med hur bra Barcelona faktiskt ser ut i dagsläget men än så länge finns möjligheten såklart och så länge den finns så utgår vi från att Real Madrid tar sina uppgifter här i La Ligas på största möjliga allvar.

Och favorit är Real Madrid inför lördagens möte i Pamplona, ett bra Osasuna står för motståndet och här hemma är de minst sagt kluriga att ställas mot. Ett defensivt starkt gäng som alltid ger sitt allt och de garanterar i princip en hög lägstanivå. Vi hittar dessutom Osasuna på en fin åttondeplats i tabellen på 31 poäng, det innebär att de i allra högsta grad är med och slåss om Europa då de bara har tre poäng upp till Rayo Vallecano på en sjätteplats. En stark säsong alltså och därför utgår vi också från att Real Madrid får det lite jobbigt här på lördag.

Real Madrid kliver dock in formstarka här och har säkrat tre raka vinster inför lördagen, två i klubblags-VM där de vann båda sina matcher enkelt och här närmst krossade man som sagt Elche med 4-0. I slutändan bör de därför även vara steget större här i Pamplona tycker man, speciellt i och med avståndet upp till Barcelona men Real Madrid får även tillbaka Vinicius Junior här som var avstängd mot Elche i veckan. Courtois och Kroos är även de tillbaka vilket är positivt, det innebär att bara Mendy och Hazard är out på grund av skada. Ett välkommet skadeläge för Ancelotti, det fäller avgörandet här i Pamplona.

Tillskillnad från Real Madrid lider Osasuna av ett tungt truppläge får vi ändå konstatera, de kliver in i lördagens möte med både Avila och Cruz out på grund av avstängning, den förstnämnda är lagets bästa målskytt den här säsongen med sina sju kassar (plus två assist) och Cruz är den spelaren i Osasuna som lirat fjärde mest den här säsongen. Två ordinarie lirare alltså, det försvagar Osasuna kraftigt här såklart. Även Oroz (lagets andra bästa målskytt), Pena och Vidal missar det här mötet, på grund av skada.

Vi har därför alla anledningar att kika närmre på värdet som ställs fram här på Real Madrid, till 1.79 gånger degen är den raka tvåan intressant i och med omständigheterna här. Visst är Osasuna mer kända för sitt kollektiv än sina enskilda spelare men vi kommer inte från att de försvagas av det här. Avila och Cruz har trots allt gjort 10 av Osasunas totalt 19 mål den här säsongen, det sticker ut kraftigt.

Rent defensivt räknar vi dock med att Osasuna lever upp till förväntningarna, en tät tillställning kan det därför mycket väl komma att bli men sett till över 90 minuter, räknar vi med att Real drar det längsta strået. Rakt spel härifrån alltså, Real Madrid till 1.83x blir speltipset och oddset hittar ni hos Betsson. 0-1/2.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se