Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lazio - CFR Cluj


Spela!
Datum: Torsdag 2023-02-16 21:00
Land: Italien
Liga: Europa Conference League
Spel: Lazio -1.5 mål
Odds: 2.14
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Sextondelsfinalerna rullar igång i Europa Conference League. Grupptrean från Europa League ställs mot grupptvåan från Conference League. Lazio vs Cluj!

Lazio kliver in i torsdagens sextondelsfinal mot rumänska Cluj som stor, stor favorit och en befogad sådan i vår bok, här är alla överens om vilket lag som löper störst risk att förlora och vi skriver under på den värderingen, Cluj har en toppstrid att tänka på i Rumänien och dagsformen är allt annat än bra inför det här mötet.

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det så finns det alltså inte alls många detaljer som talar för Cluj här på Stadio Olimpico, de löste förvisso avancemanget till det här slutspelet genom att sluta före Slavia Prag i gruppen och det är bra, men att Sivasspor vann den gruppen (12:a i Super Lig och urtåg ur EL-kvalet genom att förlora mot MFF) säger samtidigt något också, det fjärde laget var från Kosovo dessutom och det sammanfattar någonstans det hela väldigt bra.

Cluj har dessutom också ett ligaspel att fokusera på här framöver, de har i princip prenumerat på ligatiteln nere i Rumänien under de senaste åren men infinner sig idag efter Farul i tabellen. Två poäng bakom. Det innebär att det är av yttersta vikt att vinna mot Arges Pitesti här i helgen och det tror vi mycket väl kan komma att påverka deras instas mot Lazio. Cluj förväntas att vinna Superligan varje år och därför har man med all säkerhet en liten tanke på den fighten redan nu. Vi ska även nämna att Cluj börjat skaka en aning här på slutet, de har ställts mot två tuffa motstånd på raken nere i Rumänien och förlorat båda fighterna, 2-0 här närmst mot tabellfemman U. Craiova och innan dess förlust mot FCSB med 1-0 på hemmaplan. Tufft motstånd och två raka nederlag alltså, och då höjs svårighetsgraden ytterligare här på torsdag.

Lazio har inkasserat tre raka poängtapp i Serie A men har ställts mot tufft motstånd i bland annat Atalanta och Fiorentina, innan dess inkasserade man en 4-0-vinst över Milan och vi ska därför vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser av de senaste resultaten. Vi vet att Sarri fått ordning på det här Lazio och att den viktigaste biten satts på plats, just defensiven och där tycker vi, trots de här poängtappen att Lazio sett bra ut. De har bara släppt in 19 mål på 22 ligamatcher den här säsongen och den detaljen får en investering i Lazio att kännas bra. Tillskillnad från tidigare år då de svajat kraftigt bakåt – idag är de mer pålitliga och deras lägstanivå är bättre.

Vi kommer därför också att välja Lazios sida här på torsdag och gör det på asianmarknaden där värdet är väldigt intressant, det ska nämnas att Immobile är tillbaka från skada och han väntas starta det här mötet. En viktig detalj när vi klickar in Lazio (-1.5 asian handicap) till 2.1 4gånger degen hos MrGreen. Även Milinkovic-Savic, Alberto, Anderson och Cataldi sägs starta. Tillräckligt övertygande. Vi säger 2-0 Lazio.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se