Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 15/2


Spela!
Datum: Onsdag 2023-02-15 20:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 7. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. 4 500 000 kr i jackpot!

Europatipset onsdag med en jackpot på 4 500 000 kr! Champions League är tillbaka med åttondelsfinalerna men hamnar trots det lite i skuggan då Arsenal och Manchester City ställs mot varandra under onsdagskvällen. Seriefinal i Premier League alltså, det och CL, fotboll från La Liga, Championship och så rullar även Europa League igång – Barca vs. Manchester United får plats på kupongen. En otrolig onsdag och torsdag med andra ord och vi drar igång, i vanlig ordning mot 13 rätt och hela analysen finner ni här nedanför.

1. Arsenal – Manchester City, X2

Favoritskapet hos Manchester City och det är där vi även landar, vi tycker de i grund och botten är det bättre laget och Arsenal har skakat en aning här på slutet. Svag insats mot Everton och första 45 mot Brentford var inte alls bra här senast. X2 känns bra.

2. Borussia Dortmund – Chelsea, 1X

Dortmund en befogad favorit i vår bok, här hemma är de otroligt vassa och Chelsea vet vi inte kan vinna fotbollsmatcher, det är en detalj att ta hänsyn till såklart. Vi ska även nämna att Dortmund vunnit ALLA matcher under 2023. 1X känns bäst här.

3. Club Brugge – Benfica, X2

Club Brugge stod för ett otroligt bra gruppspel i Champions League under hösten men mycket har hänt i truppen sedan dess och de infinner sig först på en fjärdeplats i den inhemska serien. Benfica? De är otroligt fina just nu, ett välmående lag som går från klarhet till klarhet. Utgångstecknet tvåa! Men vi plockar med krysset också – en åttondelsfinal trots allt.

4. Real Madrid – Elche, 1

Uppåt mot 95% på Real Madrid här men det av rätt anledningar, klasskillnad på alla plan och spel på Santiago Bernabeu, det här slutar i en komfortabel vinst för Los Blancos. Spara era tecken, guldet finns någon annanstans.

5. Bristol City – Wigan, 1X

Bristol City mår bra i dagsläget och jagar sin fjärde raka vinst på onsdag, ska hålla men de streckas lite väl högt vilket gör det mittersta tecknet spännande, det måste i princip med här (17%) – Wigan vann senast och detta är Championship.

6. Preston – Luton, 2

En något skakig spik men till under 50% är den superintressant i vår bok, Luton är seriens tredje starkaste lag på bortaplan med 8 vinster på 15 matcher och de är obesegrade i fyra raka omgångar i Championship. Finns anledningar att testa.

7. Sheffield United – Middlesbrough, 1

Bra form på båda lagen inför onsdagen men Sheffield United sticker ut i vår värld, de agerar tabelltvåa och har 10 poäng ner till just Middlesbrough på en tredjeplats. Det bekräftar skillnaden, dessutom är Sheffield otroligt starka här på Bramall Lane. Spiken till runt 55% mycket bra.

8. Stoke – Huddersfield, 1X

Otroligt hur högt Stoke faktiskt streckas här och det måste utnyttjas, just nu 70% på hemmalaget vilket gör krysset obligatoriskt. Stoke är inte alls att lita på (4 vinster på 15 hemmamatcher) och har bara sex pinnar ner till Huddersfield.

9. Swansea – Blackpool, 1X2

Vi börjar till vänster men täcker upp hela vägen till höger i slutändan, Swansea har släppt in otroliga sju mål på de två senaste omgångarna (varav fyra mot Birmingham!), men streckas trots det till runt 80%. Bara 8% är inne på Blackpool här och det kan vi inte bortse från – trots att de är tabelljumbo (kryss i två raka matcher).

10. West Bromwich – Blackburn Rovers, 1X

West Bromwich är obesegrade i sju raka matcher på The Hawthorns och känns därför som ett pålitligt gäng här hemma, utgångstecknet därför givet men vi täcker upp en aning då Blackburn inte alls är dåliga. 1X.

11. Motherwell – St. Mirren, 2

Stor skillnad mellan lagen här tycker vi och spiken är därför superspännande till under 50%, Motherwell är ett av bottenlagen i Skottlands högstaliga och St. Mirren hittar vi betydligt högre upp. Bortaseger och fin spik.

12. Barcelona – Manchester United, 1X

En rättvis streckfördelning i vår bok, Barca här hemma bör vara favoriter och det är de också, de är inne i en helt otrolig period och United har dessutom ett skadeläge som inte är helt optimalt när spelschemat blir allt intensivare. Vi följer därför strömmen, etta utgångstecknet men den behöver uppbackning. 1X sitter.

13. Salzburg – Roma, 1 2

Salzburg kör i vanlig ordning på i Österrike och toppar även tabellen där med marginal ner till tvåan, fint gruppspel i Champions League dessutom vilket i slutändan resulterade i en tredjeplats. Poäng i fyra av sex matcher väl där och det öppnar upp för hemmavinsten mot Roma tycker vi. Gaffeln spännande här, Roma kan neutralisera sitt motstånd, men kan även förlora. Vi testar den lösning.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se