Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

PSG - Bayern München


Spela!
Datum: Tisdag 2023-02-14 21:00
Land: Frankrike
Liga: Champions League
Spel: 2
Odds: 2.60
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

En åttondelsfinal i Champions League som sticker ut, PSG agerar värd i det första mötet av två mot Bayern München. Speltips och odds här!

En på alla sätt och vis otrolig åttondelsfinal mellan PSG och Bayern München och det ska minst sagt bli intressant att se status på de här båda lagen. Allra främst PSG såklart som stått för ett par otroligt svaga insatser här på slutet, Bayern vet vi lite mer var vi har, de har växlat upp här på slutet och börjat göra mål och därför är det svårt att faktiskt argumentera för PSG inför det här mötet – vi håller Bayern högre och räknar med att PSG upplever kraftiga problem trots spel i Paris.

Nu har PSG haft en del spelare borta på grund av sjukdom och skador här på slutet men trots det måste vi slå fast att deras insatser var under all kritik, de har uppträtt otroligt nonchalant och varit direkt naiva i sina senaste matcher och trots att de kommer att vinna Ligue 1 ändå, så skickar det inte alls positiva signaler till fansen. Dessutom smittas ett sådant beteende av sig och det tycker vi har varit tydligt här när ersättarna försökt få till något positivt.

Att bara utgå från att PSG slår på igen efter en sådan period vore naivt, åtminstone väljer vi att se det på det viset och konstaterar helt enkelt att Bayern München är det bättre laget av dessa två. Monaco körde över PSG här närmst, Marseille slog ut PSG ur franska cupen i matchen innan och även Rennes har under 2023 hunnit med att besegra det här stjärnspäckade laget – då med både Neymar och Messi på banan. Det är en tunn trupp det här, minst sagt och det räcker egentligen bara att titta närmre på startelvan här senast för att få det bekräftat. När stjärnspelarna inte lirar ser vi namn som Ekitike, Bernat, Soler, Vitinha, Zaire-Emergy och Pembele från start, samtliga dessa mot Monaco här närmst och det höll som sagt inte. Inte alls.

Lionel Messi missade mötet mot Monaco här i helgen på grund av skada men säga nu vara helt frisk och kommer därmed också att starta det här mötet. Viktigt för PSG, såklart men kommer han verkligen att vara skillnaden här? Vi vet att klassen finns där såklart men PSG har inte direkt imponerat i Champions League och Messi vet vi har varit långt från den Messi i PSG-tröjan. Mbappe är som bekant skadad och missar det här mötet men Veratti är tillbaka och även Ramos, Hakimi och Mendes kommer att kliva in från start här. Tillskillnad från hur det såg ut i helgen.

Så ett starkt PSG-lag alltså, men Bayern är Bayern och det har vi svårt att blunda för. De är som sagt det bättre laget och kliver trots allt in här med bra förutsättningar, Neuer, Gravenberch, Mazraoui, Hernandez och Mane är alla fortfarande out men här finns uppbackning i form av Sommer, Cancelo och Sane. Kimmich är dessutom tillbaka efter att ha missat helgens match på grund av avstängning. Sommer, Cancelo, De Ligt, Upamecano, Davies, Goretzka, Kimmich, Sane, Musiala, Coman och Choupo-Moting är de som högst troligt ska göra det och vi utgår från att de lyckas – detta trots spel i Paris.

Bayern München vinner redan här alltså och det raka spelet på de till 2.60 gånger insatsen klickas in hos spelbolaget ComeOn. 1-2 Bayern.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se