Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Schalke - Wolfsburg


Spela!
Datum: Fredag 2023-02-10 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 2
Odds: 2.00
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Wolfsburg fortsätter att göra mål i Bundesliga och det bör kunna resultera i att de vinner mot den här typen av motstånd. Tabelljumbon Schalke står fortfarande på blott två vinster den här säsongen.

Schalke 04 har noterats för ett poäng i två raka omgångar här i Bundesliga vilket trissar upp oddset en aning på Wolfsburg inför fredagens enda fight här i Bundesliga, ett spännande odds som numer ställs fram och ett värde svårt att blunda för här i och med hur svaga faktiskt Schalke 04 har varit.

Att påstå att Schalke är Bundesligas svagaste lag är inte direkt att sticka ut hakan utan det är bara att slå fast att de nästintill är chanslösa, 19 omgångar in i seriespelet har de hela 9 poäng upp till säker mark och det demonsterar tydligt vad för typ av säsong de genomfört så här långt. De är inte alls bra och har förlorat 12 av 19 ligamatcher samtidigt som de släppt in hela 41(!) mål. Fler än två mål i snitt per spelad match.

Och det är inte direkt så att Schalke presterar bättre här hemma på VELTINS-Arena, här släpper de in ännu fler mål och snittar mer exakt 2.5 baklängesmål per match. Det är fullständigt uruselt och då har vi alltså inte ens nämnt offensiven än. Schalke har sedan återstarten av Bundesliga efter VM-uppehållet hunnit lira fyra matcher och bara noterats för ett mål, addera därtill att de gjorde det målet vid ett 4-0-underläge mot Leipzig på hemmaplan när Leipzig alltså redan hade slagit av på takten. Dessutom löd expected goal siffran 0.73 i det mötet. Det säger allt, Schalke mår inte alls bra och därför måste i princip värdet på Wolfsburg testas när spelbolagen ställer ut ett generöst odds.

Wolfsburg kliver in i fredagens möte med tre raka nederlag vilket såklart aldrig är positivt, dock ställdes man alltså mot Bayern München här närmst i seriespelet och i matchen innan det, mot Union Berlin på bortaplan i den tyska cupen. Det är trots allt tabellettan och tabelltvåan i Bundesliga, och trots nederlag i båda de fighterna får vi ändå konstatera att Wolfsburg gjorde det helt okej. De smällde dit två mål mot Bayern och föll endast med uddamålet mot Union Berlin i en match som mycket väl hade kunnat sluta oavgjort.

Vi är därför övertygade om att Wolfsburg har med sig skallen in i fredagens fight, det är ett betydligt enklare motstånd som väntar och trots nederlag här på slutet har de fortsatt att göra mycket mål. Mer exakt har det här gänget noterats för 14 mål på 4 ligamatcher under 2023 och det är nästintill en galen siffra, sex mål mot Freiburg i återstarten, fem mot Hertha Berlin, ett mot Werder Bremen och här närmst alltså två mot Bayern München. Målproduktionen fungerar med andra ord och så länge den gör det här på fredag så ska de bara slå ligans svagaste lag.

Vi klickar därför in den raka tvåan till fina 2.00 gånger degen hos spelbolaget Betsson, spelvärt ner till 1.90 i vår bok då Wolfsburg har en frisk trupp att jobba med. Nmecha var tillbaka här senast mot Bayern och det var alltså det enda namnet man hade uppsatt på en skadelista. Stor fördel såklart när Schalke skadeläge fortsatt är tungt. Givet spel härifrån. Vi säger 1-2 Wolfsburg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se