Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 11/2


Spela!
Datum: Lördag 2023-02-11 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 6. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Stryktipset är här med sex matcher från Premier League och sju från Championship. Ensam vinnare är garanterad 10 millar! Tips-SM omgång 1 rullar dessutom igång men vi väljer att fortsatt köra på ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Haka på! Hela analysen, samt spelförslag i vanlig ordning här nedanför. Stort lycka till!

1. Bournemouth – Newcastle, 2

Streckfördelningen en aning vilseledande så här under tisdagen där vi räknar med betydligt större stöd hos bortalaget ju närmre in på lördagen vi kommer men så högt verkar det ändå inte bli. Det gör spiken till ett superalternativ här.

2. Arsenal – Brentford, 1X

Förlust mot Everton senast och Brentford är otroligt bra, vi plockar med krysset när Arsenal väntas bli en stor, stor favorit här på Emirates Stadium. Utgångstecknet etta, givetvis.

3. Leicester – Tottenham, 2

Spurs imponerade stort mot Manchester City här senast och stod för sin bästa insats under säsongen 22/23 i vår bok, otroligt bra rent kollektivt, vilket öppnar upp för en ny vinst mot Leicester. Leicester bjöds på tre poäng av Aston Villa senast, tuffare här. Fin spik till det här värdet.

4. Fulham – Nottingham Forest, 1X

Spontant är Fulham en favorit att fälla i och med Nottinghams positiva period men det är en aning naivt också, Fulham gör det fortsatt bra och det får absolut inte glömmas, kryss mot Chelsea här närmst dessutom och de agerar fortsatt tabellåtta. 1X framför X2.

5. Crystal Palace – Brighton, X2

Det är svårt att blunda för Brightons fantastiska säsong och dessutom De Zerbis Brighton, nivån är ständigt hög och de gör det otroligt bra. Tabellsexa dessutom, vilket säger allt. X2 blir vårt val här, ett givet val då Palace otroligt nog streckas högre.

6. Southampton – Wolverhampton, 1X2

Fördel Wolves efter storvinsten över Liverpool här närmst men nu är det spel på bortaplan och Southampton är desperata, vi väljer därför bort huvudvärken och tar med alla tecken. Vidöppen tillställning.

7. Bristol City – Norwich, 1X

Bristol har inte förlorat en match sedan den 26 december 2022 och de ser fortsatt bra ut, två raka vinster lyder facit och här hemma bör det bli poäng mot ett formsvagare Norwich. Favoriten håller alltså. 1X känns jättebra.

8. Cardiff – Middlesbrough, 2

Veckans drag på Stryktipset vecka 6, Middlesbrough till runt 30% måste testas i och med förutsättningarna. Cardiff har förlorat fyra raka matcher, Middlesbrough vunnit två raka. Dessutom stor skillnad sett till tabelläget, Middlesbrough agerar tabelltrea och Cardiff hittar vi på en 21:a plats i tabellen.

9. Coventry – Luton, X2

Luton är otroligt fina i dagsläget och ser bara ut att bli allt mer stabila för varje omgång som passerar, tabellfyra idag med matchen mindre spelad än Middlesbrough. Ett stort wow. X2 ett måste när folket backar upp Coventry.

10. Queens Park Rangers – Millwall, X2

Ännu en favorit som fälls här i QPR som inte alls gått bra här på slutet, de har inte vunnit en match sedan den 17 december och då blir valet ganska enkelt till slut. Fint värde på Millwall gör X2 till ett spännande val.

11. Sunderland – Reading, 1

Sunderland kanske en favorit i fara men här tycker vi Reading tydligt bevisat att de inte räcker till på bortaplan, bara ett lag i Championship har plockat färre poäng än Reading (Huddersfield). 3-2-10 lyder Readings resultatrad. Spiken till runt 45% därför ett fint val.

12. Stoke – Hull, X2

Favoriten Stoke fälls här till fint värde när Hull kommer på besök, absolut allt annat än en vinstgaranti här hemma och Hull har gått bra här på slutet. Fint läge att klicka in X2!

13. Watford – Blackburn Rovers, 1X

Blackburn har det fortsatt väldigt jobbigt på bortaplan och har noterats för 9 nederlag här av 15 möjliga. En siffra som talar sitt tydliga språk. Vi följer på svenska folket och backar upp Watford. Krysset ett måste dock.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se