Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Salernitana - Juventus


Spela!
Datum: Tisdag 2023-02-07 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.02
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Salernitana har noterats för poäng i sex av tio hemmamatcher den här säsongen, plus i målskillnadskolumnen dessutom. Knepig uppgift för Juve.

Vi finner Juventus numer på en 13:e plats i tabellen med 23 poäng på kontot efter poängavdraget vilket innebär att de har 15 poäng upp till fjärdeplatsen och Champions League-spel, samma antal poäng upp till en sjätteplats dessutom vilket någonstans sätter stopp för Juventus säsong redan nu. De har inte allt för mycket att spela för och just motivationen tror vi de kommer att få kämpa med, att ge det där lilla extra i varje fight och som i slutändan mycket väl kan betyda ett poängtapp, istället för en uddamålsseger.

Juventus har i alla fall skött sig helt okej så här långt (11-5-4), det får vi ändå konstatera, de har absolut inte imponerat men de har heller inte varit dåliga utan defensiven har man fått ordning på igen samtidigt som man vunnit matcher. 11 vinster av 20 möjliga lyder facit och det är kanske långt från gamla Juventus men det är ett lag som ändå sett till att vinna mot de något sämre lagen. Dessutom top 4 inför poängavdraget, vilket säger något om var Juve faktiskt stod innan.

Chiesa och Vlahovic förväntas starta här igen på tisdag vilket såklart är jättepositivt, Juventus besegrade Lazio med 1-0 här i förra veckan och då fanns de båda med från start också. 1-0 skrevs slutresultatet till i det mötet och innebar alltså att Juve skickade ur Lazio ur Coppa Italia och säkrade en plats i semifinalen. En stark bedrift som betyder att Juve fortsatt har en chans på titel i år. Så med spelare tillbaka, vinst över Lazio här närmst, så bör väl Juve kunna besegra Salernitana på tisdag tycker man, de är helt enkelt det bättre laget och har de en hyfsat bra dag vinner de bara en sådan här fight 8 av 10 gånger.

Salernitana kliver in i tisdagens möte utan Fazio och Gyomber som fortsatt är out på grund av skada, Maggiore och Mazzocchi är samtidigt två frågetecken och det återstår alltså att se ifall de hinner tillbaka här.

Med det sagt så utgår vi från att Salernitana bjuder upp till kamp på tisdag, de agerar hemmalag och har gjort det bra här hemma med mål i alla matcher bortsett från mot Napoli här närmst sedan i augusti månad. Alltså har de nätat på hemmaplan i 8 av sina 9 senaste matcher på Stadio Arechi. I princip en målgaranti och här närmst fick vi dessutom se Salernitana vinna på bortaplan vilket bör boosta de ytterligare inför Juves besök. Vi ska heller inte glömma att den här typen av matcher lite är årets match för ett gäng som Salernitana, vi räknar med att de ger sitt allt och att de i slutändan även nätar på tisdag. Minst balja, åt båda håll, när båda lagen tydligt går för poäng.

BLGM – Ja testas därför till 2.02 gånger insatsen hos MrGreen. Bra värde tycker vi, där vi hade räknat med ett odds runt 1.80. Visst Juve har en urstark defensiv men släpper ändå in mål på resande fot, har dessutom ett par skador och en som Bonucci är exempelvis out. Addera därtill att Juve släppt in 10 mål på sina 3 senaste ligamatcher. Oddset måste helt enkelt testas, 2.03 några punkter för högt. 2-1 Juve?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se