Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Cadiz


Spela!
Datum: Fredag 2023-02-03 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Bilbao vinner & håller nollan
Odds: 2.00
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Athletic Bilbao har tappat viktig mark i jakten på Europa-spel nästa säsong efter tre raka torsk här i La Liga, tufft motstånd i Real Sociedad, Real Madrid och Celta Vigo förvisso, dessutom två av tre fighter på bortaplan men tre pinnar borde de åtminstone ha noterats för om de verkligen ska göra upp om Europa den här säsongen. Fem poäng efter Real Betis på en sjätteplats numer och det här är lite av en bekräftelse på att Athletic Bilbao, även i år alltså inte ser helt redo ut att ta det där steget. Att någonstans etablera sig där uppe som Real Betis och Real Sociedad exempelvis har och på allvar trycka på i jakten på de åtråvärda placeringarna.

Det är dock som sagt bara fem pinnar som skiljer Bilbao åt från ett Betis och Villarreal, vi ska därför inte helt stänga dörren för ett utfall där Bilbao faktiskt infinner sig bland de sex främsta i den här tabellen i maj månad. De har en del vapen i truppen och är något stabilare under Valverde, åtminstone finns det fler offensiva vägar vilket har resulterat i positiva resultat här på San Mames. Och när ett Cadiz tittar förbi, bör väl ändå Bilbao kunna gå segrande ur mötet tycker man.

För Cadiz må vara formstarka och har överraskat positivt under 2023 men det här är ett gäng för botten och det kommer vi inte från. Det är där vi hittar de även nu och mer exakt under nedflyttningsstrecket, det är dock otroligt jämnt och det skiljer bara 18:e placerade Cadiz, två poäng åt från Girona som huserar på en 12:e plats. Ett getingbo som onekligen öppnar upp för Cadiz i La Liga även nästa säsong. Det är fullt möjligt och speciellt om de fortsätter på det inslagna spåret framöver, att se till att plocka poäng mot de sämre motstånden och just det har Cadiz gjort fint här när de exempelvis säkrade tre pinnar mot Mallorca här senast och plockade två pinnar mot Elche och Almeria. Att inte förlora de matcherna blir en nyckel för Cadiz. Bilbao är dock ett litet steg upp, speciellt här på bortaplan.

Inaki Williams är ett frågetecken inför fredagens möte efter att ha missat sin första La Liga-match sedan 251 matcher tillbaka i helgen när Bilbao ställdes mot Celta Vigo, ett minst sagt otroligt facit och frågan är om det rekordet någonsin kommer att slås. Vi tror inte det. Utöver Williams är även Martinez ett frågetecken. Resterande spelare är dock tillgängliga för spel vilket öppnar upp för en stark Bilbao-elva på San Mames på fredag, Guruzeta, Berenguer, Sancet och brorsan Williams förväntas alla starta.

För Cadiz del är skadeläget fortsatt långt från optimalt med lirare som Mari, Gil, Cala, Chust, Jon Ander Garrido och Zaldua out. De får dock tillbaka Alejo och Sobrino från avstängning vilket är ett stort plus. Åtminstone det.

Det är dock fortsatt ett ganska så sargat Cadiz som kommer på besök här, och ett Cadiz som bara noterats för fem mål på bortaplan den här säsongen vilket får oss att även investera en slant i Bilbao i det här mötet. En tät tillställning lär det bli inledningsvis, Bilbao har som sagt en svag form men här sänks svårighetsgraden och det är även en helt avgörande fight för Bilbao och deras säsong. Bara tre pinnar gäller och mot en svag Cadiz offensiv lockar Bilbao & håller nollan till 2.00 gånger insatsen hos Bet365. Bilbao har bara noterats för 6 baklängesmål på 10 hemmamatcher. Inget lag har samtidigt gjort färre mål än Cadiz på bortaplan. 1-0 eller 2-0 säger vi.

Odds 2.00 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2023-02-03 01:01

Bra spel

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se