Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Valencia


Spela!
Datum: Torsdag 2023-02-02 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 4.5 mål
Odds: 1.76
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Real Madrid infinner sig fem poäng efter Barcelona efter poängtappet mot Real Sociedad i söndags. Bara tre pinnar som gäller här.

Tillbaka till verkligheten för Real Madrid här i La Liga igen efter ett ligaguld i fjol, de är efter Barcelona igen och det är något vi fått vänja oss vid under de senaste 13,14 åren här i Spanien. För Real Madrid har bara vunnit fyra ligaguld sedan 2009 men i och med hur det sett ut i Barca under den senaste perioden så räknade åtminstone vi med att Real åtminstone skulle försvara ett ligaguld den här säsongen. Så ser det dock inte riktigt ut, utan Barca vinner match efter match och spände dessutom musklerna i det senaste El Clasicot, vilket bara ytterligare talar för att det blir Barca igen som placerar sig i topp efter att ha missat guldet i fjol.

Det är dock långt från avgjort det här såklart och fem poäng är såklart ett avstånd svårt att krympa här i La Liga men det är fullt möjligt. För det krävs dock att Real Madrid börjar växla upp framöver, de har inte alls sett bra ut under 2023, även fastän insatsen mot Real Sociedad här närmst, trots resultatet (0-0) var ett steg i rätt riktning rent spelmässigt.

Det behöver Real ta med sig in här för att plocka samtliga tre pinnar, Rodrygo imponerade vilket väcker hopp rent offensivt då Benzema inte alls gått att känna igen under de senaste veckorna. Motståndet är i alla fall sämre här på torsdag och man lirar på nytt på hemmaplan, en trea bör man därför kunna mäkta med tycker vi oavsett vad status varit så här långt under 2023.

Valencia kommer att till stor del att fokusera på defensiven här på Santiago Bernabeu, det är såklart deras största möjlighet till att få med sig något härifrån eftersom att Real Madrid nu för tiden tenderar att spela med ett stort tålamod. Det är sällan de sticker iväg på en tokoffensiv inledningsvis utan jobbar sig snarare in i matcher och därför bör även ett skärpt Valencia kunna stå emot här inledningsvis. 0-0 i halvtid vore inte alls överraskande att se och där ligger fokus för gästerna. Ett Valencia som som bekant gjorde sig av med Gattuso i veckan, det talar för ett något mer energiskt gäng trots allt.

Mendy och Vazquez är fortfarande out för Real Madrids del och blir det ett tag framöver, men Ancelotti bekräftade att Alaba, Tchouameni och Carvajal alla tre är tillbaka och de förväntas därmed finnas med i en trupp på torsdag.

För Valencias del missar Domenech och Gonzalez definitivt matchen men Correia kan komma att vara tillbaka efter att ha missat lagets fyra senaste matcher på grund av en muskelskada. Oavsett vad, så har vi svårt att se att ett formsvagt Valencia ska kunna stå emot här. De har i vanlig ordning, något vi fått vänja oss vid under de senaste åren, en tuff säsong. De placerar sig först på en 14:e plats i tabellen och det säger väldigt mycket – 5 vinster på 18 ligamatcher.

Vi väljer därmed Real Madrids sida men trissar upp oddset med under 4.5 mål som betalar 1.76 gånger insatsen, Real Madrid vinner sällan stort nu för tiden och släpper samtidigt i snitt in färre mål än ett per spelad match. 2-0?

Skapa spelet hos Bet365:

Resultat: Real
Antal mål: Under 5 mål (desamma som under 4.5 mål)

Odds 1.76 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se