Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 1/2


Spela!
Datum: Onsdag 2023-02-01 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 5. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. 4 miljoner kronor i jackpot!

Europatipset är här igen och mer exakt under onsdagskvällen, vi har att göra med en jackpot på fyra miljoner kronor vilket såklart kryddar till det lilla extra. Och det bjuds på fin fotboll! Det är en otrolig mix av matcher runt omkring i Europa och uppåt mot fem lag som streckas till över 75%. Fina möjligheter inför onsdagen med andra ord och vi har identifierat ett par favoriter som är i fara. Barcelona är en sådan, men även Bayern München och Lyon. Så det är bara att hänga med. Och stort lycka till!

1. Manchester United – Nottingham Forest, 1X

Ett spännande kryss till runt 12% när Manchester United kliver in i det här returmötet med tre bollar upp på Nottingham, måste testas även fastän mycket talar för att United vinner tryggt på Old Trafford.

2. Real Betis – Barcelona, 1X2

Real Betis på Benito Villamarin är en tuff, tuff uppgift och trots alla vinster Barcelona radar upp så kommer vi inte från att de per automatik närmar sig ett poängtapp. Betis vet hur man slår Barca här hemma dessutom och vi tar därför med alla tecken.

3. Roma – Cremonese, 1

Cupspelet är prio för Mourinhos Roma och trots att de streckas väldigt högt räknar vi med att spiken räcker, här hemma är de minst ett steg större och kvartsfinal i Coppa Italia innebär bara att Roma tar det här på största möjliga allvar. Vi fäller andra favoriter.

4. Mainz – Bayern München, X2

Bayern har tre raka kryss sedan återstarten efter VM och har haft det förvånansvärt svårt med att göra mål, det väcker frågetecken och kan mycket väl upprepas här i Mainz. Mainz smällde dit fem kassar mot Bochum här närmst, kommer kliva in här med en stor energi. Vi plockar med krysset.

5. Monaco – Auxerre, 1

Sex raka torsk för Auxerre här i Ligue 1 och vi kan inte se annat än att Monaco städar av sitt motstånd här på hemmaplan, streckas skyhögt förvisso men given spik oavsett system i vår bok. Veckans bank!

6. Lens – Nice, 1X

Lens har vunnit 10 av 10 hemmamatcher den här säsongen och är som väntat klar favorit här mot Nice, det skrämmer oss en aning och krysset här närmst i helgen på bortaplan, öppnar upp för en tät tillställning igen. Krysset plockas med. Nice är inte dåliga.

7. Rennes – Strasbourg, 1

Klar skillnad här när toppen mot botten ställs mot varandra, Strasbourg har det tufft och föll mot Toulouse här närmst på hemmaplan. Utvisning dessutom. Addera därtill att de bara har vunnit 2 av 20 ligamatcher. Favoriten håller.

8. Lyon – Brest, 1X

Lyon, i vanlig ordning en favorit i fara i vår värld, vi litar inte alls på de och krysset måste med när de streckas till över 70%. 1X.

9. Montpellier – Paris Saint-Germain, 2

Generöst motstånd för ett PSG som noterats för två raka poängtapp i Ligue 1, det är sällan de tappar poäng i tre raka omgångar och därför är tvåan också given. Montpellier hittar vi först på en 14:e plats i tabellen med 12 förluster på 20 omgångar.

10. Sporting Lissabon – Braga, X2

Given favorit att fälla i och med hur formstarka Braga är, runt 25% på bortalaget lockar såklart när Sporting har haft det tufft här på slutet. Åtta poäng bakom Braga dessutom. Givet val med X2 här.

11. Royale Union SG – Royal Antwerp, 1X

Semifinal i belgiska cupen där vi följer strömmen, Royale Union SG är det bättre laget och lirar hemma. En favorit som bör hålla, Royal Antwerp har vunnit 5 av 12 bortamatcher i ligaspelet den här säsongen. 1X!

12. Oxford – Barnsley, X2

League One-fotboll där alla matcher i princip är jämna, åtta poäng skiljer dock lagen åt här och Barnsley är bättre vilket resulterar i en X2-lösning. Jämn streckfördelning här och inga direkta drag finns att göra.

13. Aberdeen – St. Mirren, 1X

St. Mirren har plockat 5 poäng på 10 bortamatcher i den skotska ligan, 7 förluster av 10 möjliga lyder facit och vi kan därför inte annat än att gå på hemmaplansfördelen. Ettan utgångstecknet, men krysset åker med i och med den svaga formen hos hemmalaget.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se