Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 28/1


Spela!
Datum: Lördag 2023-01-28 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 4. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Ensam vinnare garanterad 10 miljoner kr.

Stryktipset är tillbaka med FA Cupen och mer exakt får 9 matcher därifrån plats på kupongen, fylls ut med Championship och League One-fotboll och vi slår direkt fast att det här blir knepigt. En stor utmaning men en trevlig sådan och vi tror oss ha prickat rätt den här veckan. 13 rätt ska det bli och vi säger stort lycka till ifall ni hakar på!

1. Manchester United – Reading, 1

Manchester United mår alldeles för bra i dagsläget och är alldeles för stabila för att tillåta någonting annat än en komfortabel vinst mot ett motstånd av Readings kaliber. Tar sig vidare från omgång 4 tryggt. Spik, oavsett streckfördelning.

2. Preston – Tottenham, X2

Streckfördelningen sticker ut men lär förändras ju närmre in på lördag vi kommer, vi har svårt att se att Preston ska vara favoriter till dess men X2 blir valet, bara att tacka om Spurs fortsatt streckas lågt. De förlorar inte det här mötet.

3. Fulham – Sunderland, 1X2

Fulham har en fin säsong bakom sig i Premier League så här långt men magkänslan säger att de har ett urtåg mot ett Championship-motstånd i sig här i FA Cupen, inte alls det stabilaste gänget och förlorat två raka matcher. En spännande helgardering.

4. Southampton – Blackpool, 1X

Blackpool har inte vunnit någon av sina fem senaste matcher på bortaplan och då är det trots allt motstånd från Championship, bra läge för Southampton och 1X känns bergsäkert. Mer än så mäktar inte Blackpool med.

5. Blackburn Rovers – Birmingham, 1X

Stor skillnad sett till vardagen där Blackburn agerar tabellfyra och Birmingham först hittas på en 19:e plats i Championship, slänger vi dessutom in hemmaplansfördelen här blir skillnaden ännu större. Blackburn har vunnit 9 av 13 hemmamatcher. Utgångstecknet etta, men krysset åker med.

6. Ipswich – Burnley, 2

Det är svårt att blunda för Burnleys segertåg och det faktum att Ipswich till vardags lirar i League One, dessutom streckas Burnley till runt 32% vilket resulterar i veckans spik från oss. Det absolut bästa draget här.

7. Bristol City – West Bromwich, 1X

Krysset blir utgångstecknet i match nummer 7 men ettan åker med framför tvåan då Bristol är obesegrade i sex raka matcher sett till alla tävlingar. Vi följer helt enkelt strömmen här. Känns bra.

8. Luton – Grimsby Town, 1

Championship vs League Two. Spiken till under 50% är tagen alla dagar i veckan men även upp till 55-60% är den intressant, det blir vår lösning i match nummer 8 – klasskillnad här och Luton går bra.

9. Sheffield W – Fleetwood, 1

Sheffield Wednesday mår riktigt bra i dagsläget och har sex raka vinster inför lördagen, ingen favorit i fara direkt utan spiken på sin plats här till runt 45%. Riktigt bra till och med då Fleetwood har fyra torsk på de fem senaste omgångarna i League One.

10. Coventry – Huddersfield, 1X

Från FA Cupen till Championship. Två sargade gäng som inte vunnit på ett tag öppnar upp för det mesta här, vi tycker dock Coventry är bättre och här hemma är det då svårt att annat än att välja 1X. Vi hänger på svenska folket.

11. Hull – Queens Park Rangers, X2

Vi tänker att vi fäller favoriten Hull här i match nummer 11, inte alls bättre än QPR på något sätt men streckas ändå till uppåt mot 45-50%. Fint läge – onekligen en favorit i fara (X2 framför någonting annat).

12. Middlesbrough – Watford, 1 2

Båda lagen har sett till att vinna matcher här på slutet och till under 30% tycker vi Watford är värda lite uppmärksamhet, de agerar tabelltrea och formen är bra. Tufft motstånd dock, Middlesbrough är starka här hemma och gaffeln blir valet.

13. Peterborough – Portsmouth, 1X

Tät serie det här och det skiljer bara fyra poäng Peterborough och Portsmouth åt, men ändå sju tabellplaceringar. Hemmaplansfördelen fäller som många gånger tidigare avgörandet här, utgångstecknet etta men krysset måste med.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela för 100 kr och få 100 kr hos Betfair - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 100 kr hos Unibet och få 200 kr att spela för Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas 18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se