Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Almeria - Espanyol


Spela!
Datum: Fredag 2023-01-27 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2 (dnb)
Odds: 2.10
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Espanyol har gått urstarkt i La Liga under 2023 och kliver in i fredagens möte med förhoppningen om att vinna. Ska ha en bra chans här.

Vi fortsätter alltså att starkt tro på det här Espanyol som coachas av Diego Martinez, ett lag som snabbt etablerat sig i La Liga igen efter återkomsten i fjol och även fastän det rör sig om en uppflyttning från 2021 så slår vi ändå fast att etablerat sig är en rätt benämning på det hela.

Espanyol känns otroligt stabila och har såklart även sin historia att luta sig tillbaka på, en klassisk klubb här i Spanien och därför har de också helt andra förutsättningar att hålla sig kvar i en serie som den här i jämförelse med ett lag som exempelvis Cadiz eller till och med Almeria. Almeria har dock gjort det bra de också, nykomling inför 22/23 men trots det så hittar vi de på en 14:e plats i tabellen bara ett poäng efter Espanyol.

Därför är det så här på förhand också en tät drabbning vi har att göra med, det kommer vi inte från och Almeria har dessutom plockat poäng i majoriteten av sina matcher här på Estadio del Mediterráneo vilket bör tala för de en aning mer, spelbolagen gör även de den bedömningen och det är inte så jättekonstigt i och med att de har en fin hemmastatistik. De är ligans åttonde starkaste lag sett till ”hemma”-tabellen och har vunnit fem av nio matcher. Det är otroligt bra men trots detta är vi alltså inne på att en investering i Espanyol är det bästa alternativet här, det är i vår värld ett på tok för högt odds som ställs fram när ett formstarkt Espanyol kommer på besök. Och det tänker vi utnyttja.

Espanyol kliver in i fredagens möte obesegrade i fyra raka omgångar i La Liga vilket innebär att de alltså plockat poäng i alla matcher sedan återstarten efter VM. 1-1 mot Barcelona på Camp Nou, kryss mot Girona hemma, vinst över Getafe i Madrid och här närmst vinst över Real Betis med 1-0 på hemmaplan. Det är de fyra resultaten alltså och det här sticker ut kraftigt i vår värld, Barca har som sagt varit outstanding och i det mötet kanske till och med Espanyol förtjänade alla tre pinnar efter en otroligt fin instas. Och här närmst, vinst över ett Real Betis vi vet håller en otroligt hög nivå. Det här Espanyol är uppenbarligen riktigt bra men vi får trots det nästan 3.00 gånger degen för det raka spelet på dem. Det är alldeles för högt tycker vi.

Almeria må ha starka siffror här hemma men vi är samtidigt övertygade om att de kommer att jämna ut sig så småningom, det här är en liten klubb med en liten ekonomi som är förväntade att åka ur La Liga, fortfarande. Det kommer vi inte från här (de har ännu inte vunnit en match på bortaplan och det säger ändå något).

Espanyol (dnb) till 2.10 gånger degen blir spelet härifrån Andalusien, insatsen tillbaka vid ett kryss är en härlig försäkring till det värdet, ett otroligt sådant och några punkter för högt om ni frågar oss. Det här Espanyol har bara förlorat en av sina åtta senaste matcher i La Liga och har då ställs mot klubbar som Atletico Madrid, Villarreal, Barcelona och Real Betis. Det skojar man inte bort direkt. Ett bevis på att Martinez grundspel sitter och att försvaret håller en hög nivå. Vi säger 1-2.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se