Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bayer Leverkusen - Bochum


Spela!
Datum: Onsdag 2023-01-25 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: Leverkusen -1.5 mål
Odds: 2.23
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Bochum har förlorat sju av åtta bortamatcher den här säsongen och har en målskillnad som lyder 5-22. Chanslösa här på onsdag.

Bochum är på uppgång och det kommer vi inte ifrån efter det att de noterades för sin tredje raka vinst i Bundesliga i förra i helgen, men det är på sin plats att även lyfta det faktum att de ställts mot väldigt generöst motstånd i bland annat Augsburg och Hertha Berlin. Det är lag som infinner sig i botten av tabellen och vi ska därför vara lite försiktiga med att dra allt för stora slutsatser av de insatserna.

Leverkusen är ett steg upp och här lär vi därför få svar på ett och annat, vi utgår i alla fall från att Bochum kommer att få känna på skillnaden när de ställs mot ett Bayer Leverkusen som kommit igång på allvar, de kommer närmst från en tung bortaseger över Gladbach och det här är ett Leverkusen som blickar uppåt i tabellen efter en svag start i augusti månad. De andas självförtroende igen och det var tydligt mot Gladbach när de gjorde tre nya mål och säkrade sin fjärde raka vinst i ligaspelet.

Bayer Leverkusen stod som bekant för en otroligt fin säsong i fjol (3:a) och nämndes därför naturlig nog även som en utmanare till Leipzig och Dortmund i slaget om andraplatsen inför 22/23. Men efter en väldigt svag start, så stängde man i princip dörren för ett sådant utfall. Nu har de fortsatt en bra bit upp och vi är dessutom snart halvvägs in i säsongen, vilket talar för att man inte når så långt men fortsätter man att spela på samma sätt som i de senaste omgångarna, ja då har vi alla anledningar att tro att Leverkusen åtminstone slår sig in bland de sex främsta. Sju poäng upp har man inför omgång 17 och det är därför fullt realistiskt att tro på. Speciellt i och med att Bayer Leverkusen har gjort 12 mål på sina 4 senaste matcher efter att ha ställts mot Union Berlin, ett riktigt bra Köln och här närmst mot Borussia M'Gladbach. Det är en otrolig fart på de i dagsläget.

Patrick Schick och Charles Aranguiz är fortfarande båda out för Bayer Leverkusens del men Florian Wirtz var äntligen tillbaka senast efter en frånvaro på 10 månader, han fick ett par minuter mot Gladbach och förväntas sakta men säkert slussas in i det hela framöver. En otrolig fin lirare som lär kunna spela en avgörande roll från februari månad och framåt. Ett bra läge i truppen i alla fall, Schick var outstanding i fjol men har absolut inte varit det i år med 2 mål på 11 matcher. Det finns med andra ord andra bra alternativ här.

Bochum kliver in i onsdagens möte utan Gamboa och Grave som är out på grund av skada, Esser och Heintz är två frågetecken inför och det återstår därför att se ifall de finns med i en trupp eller inte.

Så ser alltså förutsättningarna ut inför onsdagens fight och vi har här svårt att blunda för värdet som ställs fram på Leverkusen, hemmaplansfördelen väger såklart tungt men här talar vi dessutom om ett urstarkt Leverkusen i dagsläget, de fullständig flyger fram och gör mål på allt. De ställs även mot ett Bochum som förlorat sju av åtta bortamatcher och trots att formen är god i bortalägret, så talar de siffrorna sitt tydliga språk. 22(!) insläppta på 8 matcher. Nästan tre mål i snitt per match.

Med det sagt så tycker vi det finns anledningar att klicka in Bayer Leverkusen (-1.5 asian handicap) till mycket fina 2.23 gånger degen hos MrGreen. 2-0 eller 3-1 säger vi.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se