Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Real Madrid


Spela!
Datum: Söndag 2023-01-22 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 2.40
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Real Madrid stod för en imponerande vändning mot Villarreal på bortaplan i veckans cupspel. Från 2-0 till 2-3 inom loppet av 29 minuter, tar med sig det in här i söndagens fight.

Real Madrid har inte alls imponerat så här långt under 2023 och har bjudit på ett par otroligt bleka insatser, ett mönster vi känner igen sedan tidigare dock men lite överraskande är det trots allt då Barcelona och Real Madrid delat förstaplatsen under säsongens gång.

Under fjolåret såg vi samma typ av tendenser men då var det hela mer förståeligt i och med att konkurrensen inte fanns, Barca var inte alls bra och långt efter och därför hade man en viss förståelse för att Kroos, Modric och grabbarna inte riktigt hade glöden uppe när Mallorca borta väntade exempelvis. De gjorde dock allt som oftast jobbet i den typen av matcher vilket sedan ledde till ett ligaguld, men i år har de varit betydligt tröttare.

Vi fick dock bevittna Real Madrid vända på ett 2-0-underläge till en vinst mot Villarreal borta här i veckan och det får oss att tro på att de möjligtvis är tillbaka nu, absolut inte på sin absoluta toppnivå men helt klart bör den typen av vinst vara någon form av ”vändning”. En injektion och en boost av något slag och i och med att Barcelona dessutom infinner sig tre poäng före i tabellen, bör vi kunna utgå från att vi får se ett Real Madrid som tar söndagens uppgift på största möjliga allvar. Och då har de alltid en fin möjlighet att vinna här i La Liga.

Athletic Bilbao har stundtals sett riktigt bra ut under Valverde som är tillbaka i klubben för en andra (tredje) session men vi kommer samtidigt inte från att han inte riktigt fått det att lossna hela vägen. För fler mål gjorde man inledningsvis av 22/23, där såg vi en tydlig utveckling sett till hur det sett ut tidigare men de är fortsatt väldigt ojämna. Bilbao infinner sig först på en åttondeplats i tabellen och det bekräftar ett och annat, även det faktum att Bilbao faktiskt bara står på 7 segrar av 17 möjliga. Poängtapp i 10 av 17 ligamatcher.

Dessutom kliver Bilbao in i söndagens möte utan Alvarez som ådrog sig ett rött kort i derbyt mot Sociedad senast (förlust där med 3-1 dessutom – innan dess, bara 0-0 mot Osasuna). Dessutom är Martinez osäker till spel. Ett formsvagt och sargat Bilbao alltså.

Real Madrid tycker vi därför bör ha en god chans att vinna här, andra halvlek mot Villarreal var tydligt ett steg i rätt riktning som sagt och nu gäller det att vinna här i La Liga också för att fortsatt ha Barca inom räckhåll. Vi räknar med att Real Madrid är skärpta och att de växlar upp på söndag och till 2.40 gånger degen tvekar åtminstone inte vi, det är ett otroligt fint odds som bara måste testas. Några punkter för högt? 2.25 hade vi räknat med. ComeOn är det som står för oddset. 1-2 Real Madrid säger vi.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se