Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Milan - Inter


Spela!
Datum: Onsdag 2023-01-18 20:00
Land: --
Liga: Super Cup
Spel: Oavgjort
Odds: 3.40
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Milanoderby i Supercupen! Fjolårets Serie A-mästare, AC Milan vs. Inter som vann Coppa Italia. I Riyadh, Saudiarabien. King Fahd Stadium. 20:00.

Först ett El Clasico här i Riyadh bara för ett par dagar sedan och nu väntar alltså ett Milanoderby i samma land, Saudiarabien agerar värd och någonstans så tar det bort det lilla extra från dessa typ av matcher. Det kommer vi längre inte från när vi bevittnar både den spanska- och italienska supercupen. Så är det. Dessvärre.

Prestigen och titeln finns dock fortsatt kvar att lira för i onsdagens final såklart och möjligtvis kan det här mötet bjuda på lite mer spänning än det vi fick med oss från Barca – Real Madrid. Det är åtminstone två jämnbra gäng vi har att göra med här där både Milan och Inter gått en aning sämre under de senaste veckorna, de har blandat och gett otroligt mycket där vi tycker att Milans senaste prestation mot Lecce stack ut ordentligt. Ett otroligt svagt AC Milan var vad vi fick se där och frågan är om inte det var Milans sämsta insats sedan fyra, fem år tillbaka? Ett otroligt blekt gäng som trots det fick med sig ett poäng. Viktigt var det i alla fall.

Inter besegrade samtidigt Hellas Verona med 1-0 utan att imponera och gjorde precis det som krävdes, inkasserade tre pinnar och alltså ingenting mer. Innan dess, en svag insats mot Parma i Coppa Italia (2-1 efter förlängning) och kryss mot Monza på bortaplan (2-2). Så vi ställer fram två små frågetecken kring Milano-klubbarna och räknar med att få bevittna en otroligt jämn tillställning här i Riyadh. Det vore inte alls överraskande att se det här mötet avgöras under en förlängning eller straffar.

Tonali är tillbaka för AC Milan efter att ha avtjänat en match avstängning mot Lecce och det är såklart ett otroligt välkommet tillskott i och med hur svagt mittfältet såg ut här i helgen. Origi och Kjaer är även de spelredo efter att ha gjort comeback i helgen och Zlatan, Krunic, Rebic och Maignan är samtliga fortsatt out.

Lukaku var samtidigt tillbaka i träning för Inter i måndags och ska därför också vara redo för spel men högst troligt så inleder belgaren den här matchen på bänken. Martinez och Dzeko förväntas starta i anfallet. Handanovic och Brozovic missar båda mötet på grund av skada.

Så både ett Milan med lite skador men även ett Inter, vilket vi tycker bara mer talar för en tät tillställning här i Saudiarabien, det är två något så sargade gäng som sagt som kommer inleda det här mötet avvaktande. Det är trots allt en titel som står på spel och allt som oftast så är det täta tillställningar Milanoderbyn bjuder på. Vi har därför alla anledningar att faktiskt klicka in krysset här på 1×2-marknaden, betalar 3.40 gånger insatsen och just i en sådan här final, lockar det spelet. En något större risk såklart men vi testar. Betsson står för oddset och vi säger 1-1. Stort lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2023-01-18 00:18

Bra lir

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se