Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Sociedad - Mallorca


Spela!
Datum: Tisdag 2023-01-17 19:00
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: 1 & Under 3.5 mål
Odds: 2.15
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Åttondelsfinal i Copa del Rey där Real Sociedad förväntas ta sig vidare när Mallorca kommer förbi. Ett starkt Sociedad här.

Real Sociedad kommer närmst från en tung, tung derbyvinst över Athletic Bilbao i helgen och de imponerade stort i det mötet där både offensiven och defensiven såg väldigt bra ut. De vann rättvist när de bärgade hem alla tre poäng och sett till alla tävlingar har Real Sociedad nu vunnit sju(!) raka matcher inför tisdagens möte mot Mallorca.

Sju raka vinster kan aldrig underskattas såklart, det är en tung siffra och en siffra som bekräftar att Alguacil har fått ordning på saker och ting. Han har varit Sociedad-tränare ett bra tag nu och mäktade som bekant med en sjätteplats i La Liga i fjol, idag hittar vi det här Real Sociedad på en tredjeplats och det är mäkta imponerande eftersom att de dessutom har sju poäng ner till närmsta motstånd i Atletico Madrid på en fjärdeplats. 11 vinster lyder facit för Real Sociedad, Real Madrid står på 12 och Barcelona på 13 och de siffrorna är bara ytterligare en bekräftelse på att det här gänget är att räkna med.

Real Sociedad har ett otroligt fint lag och dessutom en väldigt bra bredd i truppen, för trots att man haft bra lirare out på grund av skada har man fortsatt producera poäng och här närmst i helgen bytte man bland annat in Illarramendi, Oyarzabal och Barrenetxea. Det säger en del, här finns muskler och kvalité och därför räknar vi fortsatt med att få se ett bra Real Sociedad, även fastän det är Copa del Rey som gäller här på tisdag. Dessutom mot ett bra Mallorca.

Mallorca flyttades upp till La Liga under fjolårets säsong och mäktade väl där och då under sin debutsäsong med en 16:e plats i tabellen, med blott ett poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Såhär några månader senare, har de fått en otroligt fin utveckling och infinner sig 10:a i La Liga efter 17 spelade omgångar och det är otroligt imponerande. I och med att man nämndes som en kandidat för botten inför 22/23.

Real Mallorca har dock lyckats sätta defensiven och det är mycket tack vare den man har gått så bra som man gjort, bara 16 insläppta mål i La Liga på 17 spelade matcher och det är ett minst sagt otroligt facit. Real Madrid och Atletico Madrid har släppt in 16 mål, Real Sociedad 18. Dessutom har Mallorca visat att de kan stå emot bra på bortaplan vilket ständigt varit en akilleshäl för laget från ön, med den pusselbiten på plats finns längre inga anledningar att tro att de ryker från högstaligan, utan de har numer en bra bit ner till strecket och lirar med ett stort självförtroende. Dessutom har de bara förlorat 2 av sina 10 senaste matcher sett till alla tävlingar vilket betyder att Sociedad behöver stå för en gedigen insats för att lösa avancemanget här på tisdag.

En tät åttondelsfinal så här på förhand i och med att Mallorca högst troligt kommer att falla tillbaka här, de är starka just där och ett målkalas räknar vi därför inte med att få se. Sociedad gör inte alls många mål utan har mäktat med 26 mål på 17 ligamatcher den här säsongen och därför lockas vi också av underspelet. I slutändan räknar vi dock med att ett Sociedad med sju raka vinster, vinner här. Hemmaplansfördelen bör kunna fälla avgörandet.

1 & under 3.5 mål, till klart godkända 2.15 gånger degen blir därför spelet härifrån Baskien, 1-0 eller 2-0 och då har vi även råd med 2-1 om det vill sig illa.

Skapa spelet hos Bet365:

Resultat: Sociedad
Antal mål: Under 4 mål (desamma som under 3.5 mål)

Odds 2.15 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se