Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Newcastle - Fulham


Spela!
Datum: Söndag 2023-01-15 15:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Det vore dumt att stänga dörren för ett Fulham med fyra raka vinster i bagaget, tuff uppgift väntar Newcastle här på St James Park.

Newcastle har som bekant haft en helt otrolig säsong så här långt och att de faktiskt infinner sig bland de tre främsta i Premier League-tabellen säger allt, de har varit fantastiska och står fortfarande bara på blott en förlust, 18 omgångar in. Där är de tillsammans med Arsenal bäst och det ser alltså heller inte ut att handla om någon tillfällighet, utan Newcastle har förtjänat sina poäng och därför räknar vi även med att de går starkt här framöver.

Men precis samma sak kan vi alltså numer säga kring gästerna i det här mötet, Fulham har varit helt fantastiska de också och infinner sig bland de sex främsta i tabellen. Frågan är om inte deras bedrift är större i och med det faktiska truppläget och numer skiljer det alltså bara fyra poäng lagen åt i tabellen. Vinner Fulham på söndag, ja då är det en pinne det rör sig om och det säger en del om vad för typ av säsong Fulham faktiskt har genomfört så här långt.

Fulham kliver dessutom in i söndagens möte med fyra raka vinster i bagaget, fem om vi räknar med den komfortabla vinsten över Hull i FA Cupen och det är en form som absolut inte ska underskattas inför en sådan här fight. Fulham mår otroligt bra och vinner fotbollsmatcher, de gör även mycket mål och har mer exakt snittat exakt två mål framåt per spelad match här i de fem senaste matcherna. Att de har siktet inställt på en trepoängare på söndag, rådet det därför inga som helst tvivel om. Det med all rätt dessutom.

Shelvey, Krafth och Targett är Newcastles enda avbräck inför söndagens möte och det får vi konstatera är ett otroligt trevligt truppläge, Newcastle kan forma bästa möjliga här och exakt samma lag som här senast besegrade Leicester tryggt i EFL Cup. Kontinuitet är såklart alltid viktigt och även en detalj som starkt talar för att Newcastle kommer att stå för en ny positiv insats.

Vi räknar därför också med att Newcastle hittar nätet i den här matchen, det gör de allt som oftast trots allt och offensiven, med lirare som Almiron, Joelinton och Wilson vet vi att det inte är något fel på, utan den osar till och med klass den här säsongen. En Newcastle-balja är därför i princip en garanti här, Fulhams defensiv vet vi inte håller en allt för hög klass utan det är främst deras offensiv som resulterat i att man gått så starkt, Mitrovic och grabbarna gör mycket poäng och därför står ofta Fulham där med poäng intakta efter 90 spelade.

Alltså är målspelet superintressant här, Fulham har bara hållit nollan intakt i fem matcher och gjort 32 mål den här säsongen, Newcastles defensiv räknar vi därför med får det tufft. Trots att den faktiskt varit så fin som den varit, Fulham är formstarka (slog Chelsea senast) och går alltid aggressivt framåt – det talar för mål åt båda håll.

BLGM – Ja blir därför också spelet från St James Park den här säsongen, klickas in till fina 1.90 gånger degen hos spelbolaget MrGreen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se