Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 15/1


Spela!
Datum: Söndag 2023-01-15 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 2. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Premier League med som bland annat bjuder till i form av ett Londonderby mellan Tottenham och Arsenal! Utöver det, i vanlig ordning fotboll från Serie A, La Liga och Ligue 1. Portugal bjuder samtidigt till, Benfica och Sporting Lissabon drabbar samman vilket blir match nummer 13 på Europatipset-kupongen! En spännande söndag, minst sagt. Vi sparkar igång analysen, 13 rätt är siktet inställt på. Såklart.

1. Chelsea – Crystal Palace, 1X

Vi backar Chelsea här då vi ändå har svårt att se att de inte ska vinna över ett formsvagt Crystal Palace, trots alla problem. Favoritskapet är tydligt och det innebär att krysset i alla fall är ett måste. Runt 25% är bra för det tecknet.

2. Tottenham – Arsenal, 1X2

Alla tecken! Arsenal må infinna sig i topp men just det faktum att Spurs är uträknade skrämmer oss en aning, Kane kan mycket väl skaka om Arsenal och det är trots allt en tuff bortamatch det här.

3. Newcastle – Fulham, 1

Newcastle slog Leicester tryggt hemma i veckan och studsade därmed tillbaka till vinnarspåret igen, Fulham är bra men vi håller Newcastle högre och tycker spiken är tillräckligt bra här på St James. En befogad favorit.

4. Udinese – Bologna, 1X

Hemmaplansfördelen fäller avgörandet för utfallet i match nummer 4, Udinese har dessutom bara förlorat 4 av 17 ligamatcher och Bologna har inte direkt övertygat. 1X känns bra.

5. Atalanta – Salernitana, 1X

Otroliga krysset här (11%), Atalanta har inte alls fått saker och ting att stämma i Bergamo den här säsongen och står på blott tre vinster av åtta möjliga. Endast sex lag i Serie A har presterat sämre inför de egna supportrarna. 1X!

6. Roma – Fiorentina, 1X

Ett otroligt utfall på San Siro i förra helgen när Roma hämtade upp ett 2-0-underläge till 2-2 mot AC Milan i slutminuterna, en sådan insats ger ett lag kraft och självförtroende och här bör man därför ha en god chans. 1X känns bra.

7. Torino – Spezia, 1X

Otroliga Torino, starka, kompakta och väldigt svårslagna, de slog ut AC Milan ur cupspelet i veckan efter att ha hållit nollan på San Siro och har bara förlorat en av sina nio senaste matcher. Just cupspelet kan dock ha tagit på krafterna, dessutom utvisning i matchen och det tvingar med krysset.

8. Almeria – Atletico Madrid, X2

Vi har fått lära oss att Atletico Madrid inte är att lita på och därför är krysset obligatoriskt här när de streckas till otroliga 81%. Ständigt täta kamper där segrarna sitter långt inne, mot den här typen av motstånd. Ha med det mittersta tecknet!

9. Montpellier – Nantes, X2

Tufft för Montpellier i dagsläget som förlorade på nytt i veckan, det blev till slut en 6-1-förlust mot Nice och den väcker såklart frågetecken, speciellt i och med nederlaget innan dess, mot Pau FC i cupspelet (Ligue 2). Tvåan är därför given men runt 66% på Nantes bjuder in till ett kryss.

10. Reims – Nice, 1

Tuff spik men det gäller att testa, positiv form hos hemmalaget trots allt som vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Aldrig fel att smälla dit sju mål i cupspelet dessutom, kommer att bli tight men till 39% är spiken spännande.

11. Rennes – PSG, 2

Favoriten håller! Messi är tillbaka och kommer att lira här på söndag, Neymar likaså och trots att Rennes är tuffa, räknar vi med att PSG växlar upp. De är bättre på alla plan, trots allt. Spik!

12. Toulouse – Brest, 1X

Toulouse kliver in i mötet mot Brest med tre raka vinster och har gjort otroliga 14 mål på de matcherna, ska vinna här hemma mot Brest men de är samtidigt ingen garanti och streckas till runt 65%. Bjuder in till krysset såklart. Vi testar.

13. Benfica – Sporting Lissabon, 1

Benfica har vunnit 13 av 15 ligamatcher och smällt dit otroliga 38 mål, här hemma är de i princip en garanti och därför tycker vi om spiken till runt 50%. En bra lösning. Hemmaplansfördelen avgörande.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se