Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wolves - West Ham


Spela!
Datum: Lördag 2023-01-14 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.02
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

En aning bättre har det minst sagt sett ut för Wolves under Julen Lopetegui men absolut långt från jättebra, potenatialen finns dock och tendenserna likaså och det är mer än vad det exempelvis ser ut för ett Everton eller Southampton, vilket helt klart öppnar upp för det här Wolves i Premier League även säsongen 23/24.

För vi tycker trots allt mittfältet tagit steg här under de senaste veckorna, Nunes och Neves har spelat ihop sig och ser bra ut tillsammans och framåt har vi som bekant mycket kreativitet i lirare som Hee-Chan Hwang, Moutinho, Traore, Podence Jimenez och nyförvärvet Cuncha är ett nyttigt tillskott. Vi har därför väldigt svårt att se att Wolves faktiskt ska falla ur Premier League. Julen är en bra tränare och med honom där, så lär vi till slut få se en tydligare och tydligare utveckling.

Nu föll dessutom Wolves ut ur den engelska ligacupen i veckan vilket vi är inne på endast är nyttigt, en mindre tävling att fokusera på och per automatik ett större fokus på Premier League bör betyda att man börjar få med sig ett par trepoängare här i seriespelet. Vilket man som bekant redan börjat göra, vinst över Everton i en livsviktig match i återstarten, poäng mot Aston Villa på Villa Park och här närmst fick man till ett omspel i FA Cupen efter 2-2 mot Liverpool – en match Wolves faktiskt skulle ha vunnit dessutom. Så poäng mot West Ham är vi inne på att Wolves löser, men det är samtidigt ett desperat West Ham, och i sin tur även ett farligt motstånd, vi låter därför bli det raka spelet härifrån – än känner vi oss inte riktigt trygga med det när Wolves agerar värd.

Det har som sagt börjat se en aning bättre ut för Wolves och det är onekligen på tiden då de som bekant agerar nästjumbo i Premier League efter 18 spelade omgångar, men en liknande situation infinner sig även West Ham i. Vi hittar de på en 17:e plats med blott ett poäng mer än Wolves, ett West Ham som även de lidit kraftigt i år men ett West Ham som åtminstone sett bättre ut här under de senaste dagarna. Vi fick se de slå ett riktigt bra Brentford på bortaplan i FA Cupen och här närmst i Premier League nätade de två gånger om mot Leeds och fick med sig en pinne från Elland Road.

Och just det faktum att West Ham fått göra lite mål här på slutet tror vi är key för deras del, en viktig detalj för självförtroendet att både vinna och plocka poäng i PL, samtidigt som man alltså nätat vid tre tillfällen. Senast West Ham gjorde två mål i en och samma PL-fight var den 24 oktober, och vi ska därför inte underskatta det. Vi är, trots att det bara handlar om två matcher, inne på att West Ham här framöver kommer att börja klättra i tabellen, inte spikrakt uppåt men bättre kommer de att vara och det vore bara rimligt i och med truppen man faktiskt har.

Så två gäng som tydligt ser stora möjligheter här på lördag är vad vi har framför oss på Molineux Stadium, två gäng som hamnat i målprotokollet oftare samtidigt som vi har att göra med ett mer framåtlutat Wolves och ett mer och mer desperat West Ham för varje omgång som passerar, mål åt båda håll känner vi därför är ett väldigt rimligt utfall här. Spelet har suttit i fyra av Wolves fem senaste fighter sett till alla tävlingar. West Ham har samtidigt gjort sju mål på sina sju senaste matcher. BLGM – Ja till 2.02 gånger insatsen är därför taget här, och spelbolaget MrGreen är det som står för oddset. 1-1.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se