Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Celta Vigo - Villarreal


Spela!
Datum: Fredag 2023-01-13 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Celta Vigo är på gång igen efter en svag start på säsongen, Villarreal har även de växlat upp – och det ordentligt. Vidöppet inför fredagen!

Äntligen ett Celta Vigo som varit lite trevliga att titta på igen efter en riktigt svag öppning på säsongen 22/23, vi vet att truppen besitter en del kvalité och att Aspas fortsatt finns där, vilket nästan garanterar någon slags fin höjd hos det här gänget när de väl får saker och ting att stämma. Och just det har vi fått se tendenser på under de senaste veckorna. Äntligen!

La Liga mår trots allt bra av att ha ett trevligt Celta Vigo i ligan och nu, efter vinsten över Elche och krysset mot Sevilla så finner vi Celta ett poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Åtminstone det, och här framöver förväntar vi oss att de fortsätter skapa sig ett avstånd ner till botten, i vår värld är det här gänget bättre än minst tre motståndare som infinner sig ovanför dem och med ett par positiva resultat i ryggen bör de kunna göra match av det här på fredag. Trots att motståndet stavas Villarreal och trots allt Villarreal besegrade Real Madrid här närmst.

Villarreal infinner sig på en sjätteplats i La Liga-tabellen och ser även de nu ut att ha fått ordning på saker och ting, deras vinst över Real Madrid innebar deras totalt sett sjätte raka vinst, med Copa del Rey och La Liga inräknat. En positiv rad och såklart vinster som boostar kollektivets självförtroende inför den här knepiga bortamatchen i Vigo, Villarreal agerar med all rätt favorit i och med att höjden är bättre men vi har alla anledningar att tro att de kommer att få det jobbigt. 20 gånger har de här lagen ställs mot varandra och Celta har vunnit 7 av de matcherna samtidigt som Villarreal dragit det längsta strået 9 gånger. 4 kryss.

När Gerard Moreno håller sig frisk och lirar för Villarreal vet vi att de är att räkna med och just det fick vi en tydlig bekräftelse på i mötet mot Villarreal här senast, en spelare som bringar tro och självförtroende för Villarreal när han väl är på banan och det är faktiskt sällan Villarreal förlorat matcher med honom tillgänglig under de senaste två åren. Så är det. Den enskild viktigaste spelaren för Villarreal, oavsett hur man än vrider och vänder på det.

Och Moreno förväntas finnas med här från start på fredag, även Pino och bland annat Parejo vilket är viktiga nyheter, Lo Celso och Jackson är dock två frågetecken samtidigt som Baena och Albiol definitivt missar på grund av avstängning. Den sistnämnda ett stort avbräck såklart och bland annat det får oss att titta närmre på BLGM – Ja här. Villarreal med sin ordinarie mittback out, ett Villarreal som dessutom noterats för baklängesmål i fyra raka matcher har vi alla anledningar att tro släpper till bakåt mot ett formstarkt Celta.

Det är sällan Celta Vigo lämnar banan mållösa på hemmaplan och addera därtill att de kliver in i fredagens möte med en fullt frisk trupp. Aspas, Larsen, Cervi och Beltran är alla tillgängliga och det är just det, lite kontinuitet som gjort Celta väl här på slutet. Vi ska heller inte glömma att det här gänget gjort mål i 10 av sina 11 senaste matcher och därför kommer vi heller inte från att BLGM – Ja, till 1.80 gånger degen är riktigt bra värde. Två lag som mår bra och som går för tre pinnar, som dessutom garanterat mål här på slutet, det känns bra helt enkelt och oddset klickar vi in hos Bet365. 1-1 eller 2-1 åt något håll.

Odds 1.80 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se