Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Napoli - Juventus


Spela!
Datum: Fredag 2023-01-13 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: X2
Odds: 1.86
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Juventus kliver in i fredagens toppmöte med åtta raka vinster i Serie A, perfekta förutsättningar när de ställs mot ett fantastiskt Napoli. Spännande!

Fredagens höjdpunkt utan någon som helst konkurrens, Serie A bjuder till i form av en seriefinal när Napoli och Juventus drabbar samman, dessutom är det ett möte där Napoli onekligen kan spänna musklerna på allvar och utöka avståndet ner till Juventus, från 7 poäng till 10, vilket alltså även innebär att Juve till varje pris behöver undvika ett nederlag här.

Otroliga förutsättningar råder alltså inför fredagens möte i Neapel och här är det även värt att nämna just det faktum att Juve faktiskt kliver in här med åtta raka vinster i Serie A, de har dock inte ställts mot ett så här tufft motstånd utan gjort jobbet i matcher där jobbet ska göras och Napoli kliver samtidigt in med en färsk förlust mot en annan toppklubb, Inter, vilken mycket väl kan spöka här – trots att Napoli studsade tillbaka senast.

Ett möte som lär präglas av en viss försiktighet från båda läger, ett Napoli som kommer att likna det vi fick se i toppmötet mot Inter tror vi då Napoli i alla fall vid ett kryss fortsatt håller sig Juve bakom sig på samma avstånd. Det tror vi kommer att finnas med i deras tankar, Juve vet vi samtidigt kommer att inleda försiktigt, de hyser stor respekt för det här Napoli och agerar trots allt bortalag, vilket öppnar upp för ett Juve som är nöjda så länge det står 0-0. Vi räknar därför inte med att få se något målkalas här, utan små detaljer kommer att avgöra och i och med det otroligt stora favoritskapet på Napoli inför den här matchen, så finns det anledningar att titta närmre på värdet på bortalaget. Ett otroligt sådant målas upp här.

Precis som vi var inne på tidigare så höjs svårighetsgraden här för Juves del och det kraftigt, sett till vilka motstånd man faktiskt ställts mot här på slutet. Därför är väl favoritskapet på Napoli befogat, men ska det verkligen vara så stort? Vi har trots allt haft ett långt uppehåll från ligaspelet och Napoli har inte riktigt kommit upp i samma nivå som innan det, varken mot Inter eller här närmst mot Sampdoria där man fick en del hjälp på traven dessutom. En tidig utvisning på en Sampdoria-spelare, redan i den 38:e matchminuten.

Dubbelchansen tycker vi därför är spännande här, Juve har blott två förluster säsongen 22/23 och har samtidigt bara noterats för sju baklängesmål, vilket sticker ut. Det är en minst sagt otrolig siffra som bekräftar att Allegri fått ordning på saker och ting. Man är kompakta och stabila igen och det bör väga tungt i en sådan här toppfight, dessutom, som sagt åtta raka vinster. Det skojar man inte direkt bort.

X2 betalar 1.86 gånger insatsen hos ComeOn och är i vår värld värd en liten slant, 0-0 i halvtid och 1-1 i fulltid? Jämnt kommer det att bli, det är vi alla fall övertygade om. Därför ska Juve ha en god chans, även mot den här typen av motstånd. Tabelltvåa, trots allt! Stort lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se