Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 11/1


Spela!
Datum: Onsdag 2023-01-11 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 2. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

EFL Cup, Supercupen Spanien, Coppa Italia och Ligue 1! Härlig fotboll mitt i veckan och Europatipset täcker det mesta där vi tycker det finns fina möjligheter, en del gäng streckas lite väg högt och ett tufft matchande, och dessutom en massa miljöombyten öppnar alltid upp för överraskande utfall. Häng med, vi har eventuellt identifierat ett par sådana utfall. Analysen här nedanför och även spelförslag och tips. Stort lycka till!

1. Southampton – Manchester City, 2

EFL Cup. Manchester City kommer närmst från en 4-0-vinst över Chelsea och det bekräftar lite deras överlägsenhet på de brittiska öarna. Total dominans (trots andraplatsen i PL). Spara era tecken – Southampton chanslösa.

2. Nottingham Forest – Wolves, X2

EFL Cup. Nottingham Forest skämde ut sig totalt i FA Cupen i helgen när de föll mot Blackpool (League One) med 4-1 och X2 bör därför vara ett bra alternativ här, Julen har fått ordning på Wolves och de ser bättre och bättre ut.

3. Real Madrid – Valencia, 1

Supercupen Spanien där semifinal väntar, Real Madrid ställs mot ett mycket generöst motstånd här i Valencia som är direkt svajiga, de föll mot Cadiz på hemmaplan i helgen och bör vara chanslösa när Real tar sikte på titeln. Etta!

4. Milan – Torino, 1X

Coppa Italia. AC Milan storfavorit här såklart och en väntad sådan, vi tror de håller och följer därför strömmen men adderar till krysset i och med tufft matchande. Torino är dessutom svårslagna.

5. Auxerre – Toulouse, X2

Auxerre placerar sig under nedflyttningsstrecket här i Ligue 1 och står numer på 10 förluster med 35 insläppta mål, detta efter 17 spelade omgångar. Storfavorit att ryka. Toulouse bör därför ha en god chans här. X2 klickas in.

6. Ajaccio – Reims, 1X

Reims ställs fram som en ganska tydlig favorit här men har bara vunnit en fotbollsmatch på bortaplan den här säsongen, en av nio här i ligaspelet. Håller verkligen favoriten? Oklart. Vi väljer 1X. Bra möjlighet!

7. Brest – Lille, 2

Markant skillnad här vilket får oss att spika gästerna Lille, positiv form och de är även det klart bättre laget, Brest har inte alls fått det att stämma och infinner sig under nedflyttningsstrecket – två förluster och fem insläppta mål här på de två senaste dessutom.

8. Clermont – Rennes, X2

Rennes har förlorat 1 av sina 20 senaste fotbollsmatcher sett till alla tävlingar och de siffrorna skojar man inte bort, bör vinna här mot Clermont men Clermont är bra och Rennes streckas lite väl högt. X2.

9. Lorient – Monaco, 1X2

Bara två poäng skiljer Lorient och Monaco åt i Ligue 1 och de har dessutom presterat i princip likadant här på slutet, vunnit två av sina tre senaste och det öppnar upp för en öppen tillställning. Vi skippar huvudvärken och klickar in alla tecken.

10. Nice – Montpellier, 1X

Hemmaplansfördelen bör fälla avgörande i den här på förhand täta matchen, formsvaga lag som letar form och favoritskapet hos Nice, ett tydligt sådant men absolut inte att det sticker ut. 1X känns därför bra.

11. Nantes – Lyon, 1 2

Svårt möte här när Lyon kliver in i handlingarna, de har vunnit sju matcher och förlorat sju men ställs fram som klara favoriter. Det gör gaffeln superintressant och given tycker vi. Vi testar!

12. Strasbourg – Lens, 2

Vi backar det här otroliga Lens som vinner och vinner, oavsett motstånd som ställs fram. 3-1-vinst över PSG här närmst i ligaspelet innebär att man bara har fyra poäng upp till förstaplatsen. Fyra poäng ner till Marseille och tredjeplatsen. De må streckas högt men det favoritskapet håller.

13. Troyes – Marseille, X2

Troyes har plockat poäng i 7 av sina 10 senaste ligamatcher och därför gäller det att passa på här när Marseille streckas till runt 80%, krysset givet i och med de förutsättningarna.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se