Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

AC Milan - Torino


Spela!
Datum: Onsdag 2023-01-11 21:00
Land: Italien
Liga: Coppa Italia
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Ett svårslaget Torino står för motståndet för AC Milan här i åttondelsfinalen i Coppa Italia. Matchstart: 21:00.

Det är singelmöten som gäller både i åttondelsfinalen och i kvartsfinalen här i Coppa Italia och sedan ett dubbelmöte i semifinalen. Och när det hela ska avgöras, i finalen, i vanlig ordning en 90-minutare. Så ser alltså formatet ut här i Coppa Italia.

Och här i cupspelet kommer vi inte från att det för en klubb av Torinos kaliber är den mest realistiska chansen att vinna en titel, de kliver in med den tron och det råder det inga som helst tvivel om då de så sent som i oktober månad faktiskt besegrade AC Milan i ligaspelet. Gör man detta, väntar kvartsfinal och då kan nästan allt hända.

Torino har dessutom bara förlorat en av sina sju senaste matcher i Serie A, även Roma har man stått emot under den här perioden och det är bara att konstatera att Torino är svårslaget. Vi räknar därför med att AC Milan upplever en del problem här i jakten på avancemanget, de är och ska vara klar favorit såklart, speciellt här på San Siro men vi utgår åtminstone från att det blir tufft.

För det här Milan har inte direkt varit självklara under de senaste veckorna, de tappade en 2-0-ledning till 2-2 mot Roma här närmst och har bara vunnit tre av sina sex senaste matcher. Det facitet får oss inte direkt att tro att de städar undan Torino enkelt, Torino har bevisat att de kan stå emot tufft motstånd, Inter vann endast med uddamålet mot Torino på hemmaplan, detta dessutom efter ett sent avgörande som kom först i den 89:e matchminuten. Även Juve upplevde problem mot Torino, 1-0-vinst efter ett sent avgörande där med. Vinst mot Milan och kryss mot Roma. Som sagt. Ett tydligt kvitto på att Torino håller rent defensivt och det räknar vi med tar de någorlunda så långt här på onsdag också.

Ser vi till AC Milans säsong så här långt så kan vi direkt slå fast att de är betydligt mer underhållande att titta på än under fjolårets säsong, det är ingen idé att blunda för det utan siffrorna talar sitt tydliga språk. Deras målskillnad lyder 33-18 i ligaspelet vilket är ungefär tre mål per spelad match, ett snitt som talar emot underspelet men vi räknar samtidigt med att Torino sätter sin prägel på matchen.

Torino har bara noterats för 19 baklängesmål på 17 ligamatcher, de har nollat Lazio och släppt in exakt ett mål mot jättar som just Milan, Juve och Inter. Dessutom är det här en åttondelsfinal i Coppa Italia, det är 90 minuter som gäller och inte 38 ligaomgångar, vi är därför övertygade om att Torino vrider till de defensiva nycklarna ytterligare här eftersom att det helt enkelt är deras största chans till avancemang på San Siro. Så länge det står 0-0 är de väldigt nöjda och just miljön, Coppa Italia talar för en målsnålare tillställning, match i veckan och redan om tre dagar väntar en bortamatch i Serie A för Milan. Krutet kan vara ett annat och vi tycker därför också underspelet är spännande.

Torino har löst linan i fyra raka omgångar i Serie A, 1-1, 1-1, 1-1 och 2-0. Därför är 1.90 gånger degen för under 2.5 mål i matchen bra här tycker vi. 1-0 Milan eller 2-0. Möjligtvis kan Torino till och med lösa krysset. Oddset hittar ni hos Bet365.

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se