Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Atletico Madrid - FC Barcelona


Spela!
Datum: Söndag 2023-01-08 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 (dnb)
Odds: 2.25
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Atletico Madrid har vunnit två av två matcher sedan återstarten i Spanien där de först slog Elche på hemmaplan med trygga 2-0 och sedan, här i veckan Real Oviedo med samma siffror i Copa del Rey. En tacksam start för Simeones Atletico som varit en stor besvikelse så här långt in på säsongen 22/23.

För det kommer vi inte från, att Atletico varit otroliga ojämna och de har som bekant redan lämnat Champions League och infinner sig ”först” fyra i La Liga-tabellen. Ett resultat som är under all kritik för ett Atletico som värvat mycket under de senaste åren och förväntningen är fortsatt att de utmana Real Madrid och Barcelona om ligaguldet. Därför är det också bara tre poäng som gäller här på söndag, det skiljer redan 11 poäng lagen åt i tabellen och det avståndet måste helt enkelt bli 8, annars är man såklart chanslösa längre och det är absolut ingenting fansen är nöjda med. De förväntar sig att Atletico är med där uppe.

För FC Barcelonas del har det möjligtvis inte sett jättebra ut på banan under de senaste veckorna och månaderna men vi kommer inte från att de vinner fotbollsmatcher, ett ”svagt” Barcelona toppar La Liga-tabellen med en bättre målskillnad än Los Blancos och det tycker vi sammanfattar situationen väl. Nu är det dock så att Barca kliver in i söndagens möte utan Lewandowski som är avstängd, här är det bara att direkt slå fast att polacken har sminkat över de något mindre smickrande prestationerna och räddat Barcelona flera gånger om. Utan honom på banan kan vi därför räkna med att Barcelona får det desto jobbigare.

Stefan Savic ser ut att vara tillbaka här för Atleticos del vilket är en helt avgörande lirare i det här laget, en viktig kugge då han inbringar trygghet och lugn i backlinjen och därför en positiv nyhet såklart. Reguilon och Hermoso är dock båda out. Även Felix som inte varit med på grund av disciplinära skäl – han ryktas lämna Atletico Madrid här i januari.

Barcelona kliver samtidigt in i matchen, som sagt utan Lewandowski och även Alba är out på grund av avstängning. Annars har Barca alla spelare tillgängliga här.

Med det sagt så utgår vi från att vi får se en tät kamp på Wanda Metropolitano på söndag, så brukar det hela se ut när Atletico intar en fotbollsplan trots allt. Barca har dock underpresterat vilket vi tycker öppnar upp för hemmalaget, bara ett kryss mot Espanyol här närmst och så släppte Barcelona in tre baljor mot ett division 3-gäng i Copa del Rey i veckan och vann först efter förläning. 4-3 slutade det mötet och det väcker frågetecken då Barca hade ett starkt lag på banan i det mötet.

Två otroligt svaga prestationer från Barcas sida får oss att testa en slant på Atletico (dnb) till 2.25 gånger insatsen hos MrGreen. Vi ska inte underskatta två raka nollor för Atletico, samt två vinster och dessutom har man otroligt formstarka lirare från VM – ingen tillfällighet alltså. Vi testar! Vi säger 2-1 Atletico här i Madrid.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se