Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Aston Villa - Wolves


Spela!
Datum: Onsdag 2023-01-04 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1
Odds: 1.96
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Aston Villa har varit pigga under Emery och kommer närmst från en tung bortaseger över Spurs. Det bör kunna bli nya pinnar här.

Spelschemat har inte varit det lättaste för Emery sedan han anslöt till Aston Villa inför mötet mot Manchester United den 6 november men trots det har han lett laget till 9 poäng av 12 möjliga på de 4 omgångarna han har coachat det här gänget i Premier League. Manchester United, Brighton, Liverpool och Spurs är de fyra lagen Aston Villa har ställts mot och därför är det bara att konstatera att det är en minst sagt fin start. En imponerande sådan, Aston Villa nollade dessutom Spurs borta i London här närmst och vi har därför alla anledningar att tro att de plockar poäng på nytt här på onsdag.

Emery har uppenbarligen fått effekt direkt och vi finner numer Aston Villa på en 12:e plats i tabellen där avståndet inte alls är sådär jättestort upp till jättar som Chelsea och Liverpool. Vinst här på onsdag, mot ett generöst motstånd kan innebära att Villa kliver upp på en placering på den övre delen av tabellhalvan och det tror vi är en ordentlig morot för det här gänget.

Och här hemma så har Aston Villa sett väldigt bra ut, det måste vi konstatera då de vunnit hälften av sina matcher och bara släppt in nio mål. Man City har släppt in fler, även Liverpool och Tottenham. Annorlunda ser onekligen Wolves siffror ut, inte när det kommer till antal insläppta mål där de som bekant alltid sticker ut, de är någorlunda så pålitliga bakåt men på resterande plan är det numer ett faktum att de inte räcker till. Wolves agerar nästjumbo i Premier League med blott tre vinster på kontot, 13 poäng står man på och de är även det laget som gjort minst mål i serien, blott 10 stycken. 10 mål på 17 matcher. På bortaplan lyder siffran 5 mål på 8 matcher. 5 förluster av 8 möjliga är dessutom facit.

McGinn och Luiz är båda ett frågetecken inför onsdagens möte efter att ha klivit av banan skadade i mötet mot Spurs. Tunga avbräck såklart om de inte hinner tillbaka till spel här men det kan samtidigt betyda att Coutinho och Sanson kliver in från start och det är inga mediokra lirare trots allt. Det återstår dock att se hur status ser ut kring McGinn och Luiz. Vi vet även att Ramsey och Carlos är out sedan tidigare.

För Wolves del missar Kalajdzic, Neto och Chiquinho samtliga tre mötet vilket såklart tär på den här offensiven, möjligtvis är det inte tre ordinarie lirare men de behöver få tillbaka dessa offensiva pjäser så att det händer någonting nytt i offensiven, för just nu är den som sagt under all kritik (nollade igen, här senast mot United på hemmaplan). Resterande spelare är dock tillgängliga för spel för Julens Wolves och det kan betyda att vi exempelvis får se Matheus Cunha från start. Lånet från Atletico är klart men det återstår att se ifall han kliver in från start här.

Mer energi i Aston Villa helt enkelt, en bättre form och även fastän Wolves sett en aning bättre ut under Julen och efter återstarten, så tycker vi hemmaplansfördelen, och just formen är två stora anledningar till att investera en slant i den raka ettan här. MrGreen betalar oss 1.96 gånger insatsen för en hemmavinst och det är tillräckligt bra värde.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se