Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 31/12


Spela!
Datum: Lördag 2022-12-31 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 52. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kronor.

1. Brighton – Arsenal, X2

Vilken insats av Arsenal senast och det är bara att slå fast att de är på riktigt, sista 45 mot West Ham imponerade stort och vi förväntar oss därför att de vinner igen. Brighton är ett något knepigare motstånd dock, vann dessutom senast och krysset blir därför per automatik intressant här på Falmer Stadium. Hemmalaget favorit i dagsläget dessutom. Spännande!

2. Manchester City – Everton, 1

Inget snack om saken här utan Manchester City hade i en hög växel mot Liverpool direkt i comebacken och vinner här igen. Veckans bank!

3. Fulham – Southampton, 1X

Fulham slog Crystal Palace med 3-0 här i återstarten och vi kan därför inte annat än att välja deras sida, streckas någorlunda högt och därför åker krysset med. Krävs inte mer här dock. 1X!

4. Newcastle – Leeds, 1

Otroliga Newcastle spikas direkt i den här något tuffa och knepiga kupongen, en given sådan i vår bok då Newcastle verkligen växlat upp och bjudit på otroligt stabila insatser under hela säsongen. Vi nöjer oss där. Etta!

5. Bournemouth – Crystal Palace, 1X2

Vi ställer fram ett stort, stort frågetecken kring både Bournemouth och Crystal Palace och avlägsnar en eventuell huvudvärk med en helgardering, vidöppen fight det här – vi tar inga risker.

6. Nottingham Forest – Chelsea, 2

Stabil insats från Chelseas sida i mötet mot Bournemouth i återstarten och det öppnar upp för en ny trepoängare för Potters mannar när de ställs mot ett nytt generöst motstånd. Vi kan inte se de tappa poäng här. Given spik!

7. Tottenham – Aston Villa, 1X

Tottenham imponerade inte alls under första 45 här närmst och just deras första halvlekar under den här säsongen öppnar uppenbarligen alltid upp för poängtapp, vi litar inte på de här heller och plockar med krysset till runt 20-25% – underbart värde.

8. Blackburn – Cardiff, 1

Blackburn är ett pålitligt gäng här hemma och det kommer vi inte från när vi kliver in i omgång 25 på lördag, 8 vinster av 11 möjliga lyder facit och Cardiff är inte alls bra. Given etta i vår värld – och vi nöjer oss även där.

9. Blackpool – Sunderland, X2

Blackpool agerar knapp favorit här i match nummer 9 och det måste utnyttjas då de inte vunnit en match i ligaspelet sedan den 29 oktober. Addera därtill en positiv form hos Sunderland med tre vinster på de fem senaste omgångarna. X2 ett givet val sett till streckfördelningen.

10. Coventry – Bristol City, 1X

Coventry har vunnit mer än hälften av sina matcher här hemma och är i allra högsta grad med i slaget om playoff-spel, endast två poäng upp med matchen mindre spelad bekräftar ett och annat. Bristol är inte alls där. 1X känns därför bra.

11. Huddersfield – Luton, 1X

Huddersfield noterades för en efterlängtad trea mot Preston här senast och det bör kunna öppna upp för en ny positiv insats när ett målsnålt Luton tittar förbi. Vi väljer 1X framför X2.

12. Millwall – Rotherham, 1X

Bara fyra lag i Championship har presterat bättre än Millwall på hemmaplan och då ställs ändå Millwall mot ett svagt Rotherham här, ett Rotherham som endast vunnit 2 av 12 bortamatcher den här säsongen. Millwalls stora favoritskap gör dock krysset intressant, läge att plocka med det här.

13. Peterborough – Wycombe, X2

Ett otroligt formsvagt Peterborough streckas till runt 44% och det är på tok för högt i vår värld, de har förlorat 6 av sina 7 senaste matcher och noterats för 13 baklängesmål. Läge att välja X2 framför 1X – vi testar.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se