Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wolves - Manchester United


Spela!
Datum: Lördag 2022-12-31 13:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2
Odds: 1.91
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Sex matcher från Premier League den här fina dagen! 31:a december lyder datum och speltips inför Wolverhampton – Manchester United hittar ni här!

Manchester United imponerade stort i återstarten av Premier League när de slog Nottingham Forest tryggt med 3-0 på Old Trafford, förvisso just ett möte mot nästjumbon, men 2-0 på resultattavlan redan efter 23 minuter, och två otroligt fina detaljer i att just Rashords målform fortsätter efter VM, men även att Martial fortsätter att näta bådar onekligen gott inför framtiden. Så trots motståndet, en insats som bekräftar att United fortsätter att se bättre och bättre ut under Erik Ten Hag och det tar de såklart med sig in här när de ställs mot Wolves på bortaplan på lördag.

Därför är det också föga överraskande att det är just Manchester United som ställs fram som favoriter i det här mötet, det är dock ett favoritskap värt att investera i då spelbolagen är inne på att det blir en tuff, tuff fight. Man ger United ungefär 55% chans att vinna och den siffran tycker vi ändå bör vara något högre, detta trots att det är Julen Lopetegui som numer styr rodret i Wolves.

Och Wolves fick som bekant även bästa möjliga start under spanjoren, en trea direkt i premiären mot Everton på Goodison Park och mer kunde man nog inte önska sig. En fin start under en ny tränare, när en tabellplacering under nedflyttningsstrecket varit och fortsatt är ett faktum, det går inte att förminska. Utan det är bara att konstatera att det är ett något knepigare motstånd som väntar för Uniteds del, ett lag som tror på det hela igen och som här entrar sina egna hemmaborg, Molineux Ground. Vi kommer dock samtidigt inte från att United är riktigt bra i dagsläget och att det ändå skiljer hela 16 poäng lagen åt i tabellen, United har dessutom matchen mindre spelad. En markant skillnad.

Wolves kommer till spel utan Chiquinho, Neto och Kalajdzic men Toure och Castro ser åtminstone ut att vara tillbaka och spelredo. Podence är dock ett frågetecken inför det här mötet. Oklar status där och därför får man hålla ett extra öga på trupputtagningen under fredagen.

För Manchester Uniteds del är Lindelöf och McTominay osäkra till spel då de missade mötet mot Nottingham Forest på grund av sjukdom, det återstår att se ifall de blir inkluderade här på lördag. Utöver de ser även Dalot och Sancho ut att vara out men en otroligt positiv detalj är att Martinez varit med och tränat med laget sedan i onsdags och det vore därför inte alls överraskande att se honom bilda mittlås med Varane. En United-trupp intakt här i sådana fall, vi har svårt att se att Sancho skulle ha klivit in en startelva om han var frisk. Inte McTominay eller Lindelöf heller.

Bästa möjliga United-lag från start på Molineux Ground med andra ord, bara det är en anledning till att nyttja 1.91 gånger degen för den raka tvåan hos spelbolaget Bet365. Vi gör detta, United har som sagt sett riktigt bra ut och Julen lär behöva lite mer tid med detta Wolves innan de är igång på allvar.

Odds 1.91 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se