Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 26/12


Spela!
Datum: Måndag 2022-12-26 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 52. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Jackpot på 26 miljoner kr!

1. Arsenal – West Ham, 1

Premier League är här igen! Boxing Day rullar igång där tabellettan Arsenal ställs mot West Ham i ett Londonderby. PL-comebacken öppnar upp för en tätare tillställning här och Jesus är dessutom out för Arsenal, vi nöjer oss dock med ettan ändå – Emirates Stadium fäller avgörandet. Tecknena behövs dessutom på andra platser.

2. Aston Villa – Liverpool, X2

Oklar status på Liverpool som förvisso kom igång inför VM men där en månads VM-spel öppnar upp för en något öppnare tillställning. X2 känns dock bra så här på förhand, Liverpool förlorar inte den här matchen.

3. Crystal Palace – Fulham, X2

Öppen tillställning på Selhurst Park där värdet är klart mer spännande åt det högra hållet, Fulham har som bekant varit riktigt bra och här väljer vi därför X2 framför 1X. Fint läge!

4. Everton – Wolverhampton, 1

Det mittersta tecknet är att rekommendera men vi kör med en något högre risk här, ettan till under 50% är trevlig och vi har heller inte hur många tecken som helst. Många knepiga tillställningar framöver dessutom. Ett okej drag.

5. Leicester – Newcastle, 1 2

Newcastle har varit minst sagt otroliga under hösten men ett uppehåll är ett uppehåll och Leicester vaknade dessutom till liv inför det, vi stänger därför inte dörren för hemmalaget utan tycker gaffeln är spännande.

6. Southampton – Brighton, X2

Southampton har gjort sig av med sin tränare och agerar nästjumbo i Premier League. Per automatik betyder detta bra slagläge för Brighton såklart, där dessutom värdet är bättre. No brainer i vår värld, X2 det bästa alternativet.

7. Bristol City – West Bromwich, X2

Otroligt fin form på West Bromwich inför Boxing Day och därför utgår vi också från tvåan här, fem raka raka vinster lyder facit men stor fördel i hemmaplansfördelen för Bristol såklart. Krysset åker därför med.

8. Cardiff – Queens Park Rangers, 1X

Poäng i två raka omgångar för Cardiff som bör ha ett bra läge här hemma, QPR är bra men vi vet att hemmaplansfördelen väger tungt och 1X känns därför bra i match nummer 8.

9. Hull – Blackpool, 1X2

Varken Hull eller Blackpool har vunnit några matcher här på slutet och formen är alltså otroligt taskig, dessutom två jämnbra gäng som krigar på i botten där endast två poäng skiljer lagen åt. Vi kan inte annat än att klicka in helgarderingen här. Huvudvärken får komma från andra håll istället.

10. Middlesbrough – Wigan, 1

Given spik i en tuff Stryktipset-kupong, Wigan agerar nästjumbo och Middlesbrough är det klart bättre laget. Dessutom lirar de hemma. Till runt 50% är Middlesbrough därför en väldigt fin lösning.

11. Preston – Huddersfield, 1X

Samma typ av argument här som i match nummer 10, Preston lirar hemma och ställs mot tabelljumbon, vi kan därför inte annat än att utgå från ettan, dessutom otroligt svagt bortafacit för jumbon – 1-2-7 lyder resultatraden. Krysset intressant i och med värdet. Vi testar.

12. Rotherham – Stoke, X2

Stoke är ett av ligans starkaste lag på resande fot och dagsformen är fin med fyra poäng på de två senaste omgångarna, det får det hela att luta över till en X2-lösning framför ettan. Ska gå det här, streckfördelningen öppnar dessutom starkt upp för det. Ett måste.

13. Sheffield United – Coventry, 1

Sheffield United fortsätter att vinna fotbollsmatcher i Championship där Premier League-spel nästa säsong är målsättningen, en realistisk sådan då man infinner sig på en andraplats. Formen bra dessutom, mycket bra till och med och spiken är därför given i vår bok.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se