Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 21/12


Spela!
Datum: Onsdag 2022-12-21 20:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 51. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset med bland annat Man United, Brighton, Manchester City och Liverpool i fokus! EFL Cup rullar igång och utöver det, mer fotboll från England, Belgien, Portugal och Champions League (D)!

1. Manchester United – Burnley, 1X

Manchester United gör sina första tävlingsminuter på över en månad samtidigt som Burnley är varma och igång, deras form är dessutom otroligt fin vilket gör det mittersta tecknet till ett måste. United streckas otroligt högt. Fint läge.

2. Blackburn – Nottingham Forest, 1X

En otroligt jämn streckfördelning där vi väljer 1X framför X2, bra form på Blackburn öppnar upp för ett avancemang här i och med att Premier League legat nere. Ett trögstartat Nottingham?

3. Charlton – Brighton, 2

Oavsett förutsättningar här tycker vi spiken är det bästa alternativet, en tuff kupong och här skiljer det trots allt två divisioner lagen emellan. Brighton ska bara fixa ett avancemang. Klasskillnad!

4. Coventry – West Bromwich, 1X

Coventry har endast förlorat en av sina sex senaste matcher i Championship och samtidigt säkrat fyra vinster, de är tydligt på uppgång efter en trög start och trots West Broms positiva form, väljer vi 1X framför någonting annat. Hemmaplansfördelen central.

5. Plymouth – AFC Wimbledon, 1

League One vs League Two och med hemmaplansfördelen på sin sida kan vi inte annat än att utgå från ettan, och där nöjer vi oss också. Det här vinner Plymouth. Spara på era tecken!

6. Wrexham AFC – Scunthorpe, 1

Båda lagen till vardags i Nations League där det skiljer 34 poäng lagen åt, Wrexham i toppen och Scunthorpe tabelljumbo med blott 3 vinster efter 23 spelade omgångar. Spiken given, oavsett system.

7. Club Brugge – St. Truidense, 1X

Det mittersta tecknet är småspännande i och med att Club Brugge inte lirat boll på lång tid, skillnaden må vara stor men Club Brugge vann väldigt få matcher inför VM-uppehållet. Ettan given, men krysset åker med (Club Brugge streckas skyhögt).

8. Genk – Anderlecht, 1X

Överlägsna Genk, de toppar belgiska ligan med 10 poäng ner till närmsta motstånd och har vunnit 19 av sina 20 senaste matcher. Sett till alla tävlingar (även träningsmatcher). Anderlecht är de bättre än. Ettan är därför given här men i och med VM-uppehållet, krysset likaså.

9. Porto – Gil Vicente, 1

Inget snack om saken här utan Porto går segrande ur de flesta matcherna i Portugal, ligacupen är en titelchans och titlar håller den här klubben högt. Räcker gott med spik här i Porto.

10. Manchester City – Liverpool, 1X2

Vi tar inga risker utan konstaterar bara att det här mötet är vidöppet i och med förutsättningarna, City är snäppet vassare och stor fördel i hemmaplansfördelen såklart, men vi stänger inte dörren för Liverpool. Dessutom fint värde på höger sida. Alla tecken!

11. Real Oviedo – Granada, 1X

Copa del Rey-fotboll där vi väljer att gå på hemmaplansfördelen, Granada må vara det bättre laget i grunden men de har samtidigt bara vunnit 1 av 10 matcher på bortaplan den här säsongen. Endast ett lag i La Liga2 har presterat sämre än Granada på resande fot. 1X ett bra alternativ.

12. Moreirense – Arouca, 1X

Moreirense stod emot Benfica här närmst i ligacupen och vann dessutom sina två tidigare fighter i samma tävling, ettan given och krysset adderas till i och med att Arouca inte är något dåligt gäng. Kan bli en tät kamp.

13. Chelsea – PSG, 1 2

Chelsea kliver med all rätt in som favorit här och slog även PSG borta i Paris senast det begav sig, mycket talar därför för att de säkrar gruppvinsten här och för det räcker krysset. Vi tycker dock värdet är småspännande på PSG som behöver vinna till varje pris. Det är ett bra fotbollslag dessutom. Gaffeln testas.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se